Stiri

Huawei Honor Bee 2 smartphone 4G de buget cu LED Rainbow Light

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Huawei Honor Bee 2 este succesorul oficial al terminalului de buget lansat in 2015 de Huawei si denumit simplu, Honor Bee. Acest device este deja disponibil pe piata din India incepand cu data de 19 aprilie. Unul dintre detaliile cele mai interesante legate de Huawei Honor Bee 2 este ledul Rainbow Light, despre care vom discuta ceva mai jos. Bee 2 nu este un smartphone pentru pretentiosi, iar din specificatiile pe care le vom prezenta mai jos se va observa foarte usor acest lucru. Cu toate acestea, ne-am gandit ca pare un low-end foarte interesant din anumite puncte de vedere.

Huawei Honor Bee 2 specificatii si detalii oficiale

Smartphone-ul Huawei Honor Bee 2 vine cu un display de tip FWVGA cu rezolutie modesta, de 854×480 si o diagonala destul de mica de 4.5 inch. De altfel, terminalul este descris de presa din India drept un item destinat „primului cumparator”, adica acelui client care nu si-a mai cumparat un astfel de device pana acum si vrea sa testeze aceasta oportunitate. Nu impresioneaza nici ca design si cu siguranta nici din punct de vedere al ofertei reprezentate de caracteristicile sale.

Huawei Honor Bee 2

Are totusi la dispozitie o baterie interesanta de 2100 mAh, care ar trebui sa-i asigure o autonomie foarte buna. Procesorul din spatele acestui telefon este un produs MediaTek. In discutie se afla un quad-core destul de bun, MT6735M, ajutat de o memorie RAM de 1GB si o capacitate de stocare interna de 32GB. Interesant este ca terminalul Huawei Honor Bee 2 este unul 4G VoLTE, cu Wi Fi, GPS si micro USB alaturi de accelerometru si functia dual SIM. Cele doua camere foto ale sale au rezolutii mici: camera foto principala este echipata cu un senzor de imagine de 5 megapixeli, in timp ce camera foto secundara are un senzor de 5 megapixeli in partea frontala a dispozitivului. Poate cea mai „neagra” dintre bilele negre ale Huawei Honor Bee 2 este faptul ca telefonul ruleaza din fabrica (inca) Android Lollipop v5.1 E drept, Huawei n-a uitat sa-i alature acestui sistem de operare interfata EMUI 3.1.

Ajungem si la functia Rainbow Light, cea care suna pompos si usor indescifrabil la prima vedere. O putem „observa” in jurul camerei principale a terminalului iar scopul ei este unul evident: orice notificare, apel sau mesaj va „trezi” functia Rainbow Light care va lumina LED-ul in diverse culori atragatoare. Achizitia acestui telefon poate scoate din buzunarul clientului interesat suma de 116 dolari, o suma destul de mica.

Huawei Honor Bee 2 (3)

Imbunatatiri fata de editia precedenta a Honor Bee

Huawei Honor Bee 2 aduce cateva imbunatatiri fata de editia lansata de Huawei in 2015. De aceasta data avem la dispozitie Android v5.1 Lollipop in detrimentul arhaicului Kit Kat. Capacitatea bateriei noului Huawei Honor Bee 2 depaseste de asemenea capacitatea vechiului acumulator: Bee 2 vine cu o baterie de 2100 mAh, in timp ce Bee avea o baterie de 1750 mAh. Si la capitolul tehnologie-conectivitate, Huawei a facut un pas inainte, pentru ca Huawei Honor Bee 2 beneficiaza de facilitati 4G, in timp ce versiunea anterioara avea doar suport 2G sau 3G.

„Suntem foarte incantati sa aducem pe piata din India Huawei Honor Bee 2. Suntem convinsi ca impactul va fi unul destul de puternic, pentru ca un astfel de terminal lower mid-level, cu desgin atragator, functii interesante si pret minim atrage exact sectorul pe care noi l-am tintit. ” – Panji Sanjeev vice presedinte Huawei India Consumer Business Group.

Summary
product image
Author Rating
1star1stargraygraygray
Aggregate Rating
2 based on 1 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Honor Bee 2
Price
$ 116