Stiri

Huawei Honor 9 primele detalii dupa certificarea TENAA

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Huawei Honor 9 va fi lansat luna viitoare de catre compania Huawei, iar recent, acesta a primit certificarea din partea TENAA. Datorita acestei certificari avem si noi sansa sa aruncam o prima privire peste specificatiile acestui model destul de interesant, care va include un procesor octa-core foarte puternic.

Huawei Honor 9 specificatii si detalii

In urma cu cateva zile discutam pe blogul nostru despre un nou smartphone de buget pe care Huawei il propune prin subdivizia sa, Honor. Terminalul Huawei Honor 6A cotat la putin peste 100 de dolari nu are la bordul sau specificatii impresionante, dar este una dintre aparitiile interesante din acest an pe segmentul buget. Acum este insa vremea sa vorbim pe scurt despre modelul Huawei Honor 9, un terminal care iese din categoria amintita si propune specificatii mult mai atractive pentru utilizatori.

Huawei Honor 9

Huawei Honor 9 si-a dezvaluit o parte dintre specificatiile sale puternice dupa ce a primit certificarea TENAA din partea autoritatilor chineze. Este firesc insa sa amintim ca acest device este unul mult mai scump decat modestul Honor 6A, versiunea sa cea mai slaba urmand a costa de peste trei ori mai mult decat modelul amintit si mai sus.

Ce ne aduce insa Huawei Honor 9? In primul rand un procesor foarte puternic, o propunere la care ne asteptam si pe care Huawei o confirma. Octa-Core-ul de pe acest terminal va fi cel mai probabil modelul Kirin 960, setat la frecventa de 2.4 Ghz. Modelul Huawei Honor 9 va veni in doua versiuni interesante, cu acelasi spatiu de stocare a datelor. Teoretic, vom avea parte de urmatoarele doua versiuni:

  • – Huawei Honor 9 cu procesor Kirin 960, 4 GB memorie RAM si 64 GB spatiu nativ de stocare
  • – Huawei Honor 9 cu procesor Kirin 960, 6 GB memorie RAM si 64 GB spatiu nativ de stocare

Asadar, una dintre versiuni va fi mai puternica si fara indoiala, va costa mai mult. Anticipam ca versiunea de 6GB a modelului Huawei Honor 9 va avea cel putin 40-50 de dolari in plus la pretul final de achizitie. Ce mai aduce insa noul model de Huawei Honor 9?

Huawei Honor 9 (2)

Din pacate, modelul va fi echipat cu un ecran destul de mic pentru gustul meu. Intr-o lume a telefoanelor mobile care se indreapta vertiginos spre phablete, Huawei decide sa aloce doar un ecran de 5.15 inch acestui terminal. Nu e surprinzator, insa e putin dezamagitor, cel putin la nivel personal. Desigur, acest amanunt nu se poate traduce print-un dezavantaj, mai ales ca panelul pare sa fie ununl puternic. Vom avea cu siguranta o rezolutie Full HD pe el si o densitate a pixelilor foarte buna. Huawei Honor 9 va fi echipat totodata cu un acumulator destul de puternic, poate mai putin puternic decat m-as fi gandit eu, dar destul de puternic per total. 3100 mAh la dispozitia utilizatorului si tehnologie fast charging care ar putea incarca smartphone-ul la 100% in mai putin de doua ore. Vom avea si o versiune dual-sim pentru acest handset, care in privinta dotarilor foto sta excelent. Pentru o suma care va depasi 300 de dolari, viitorul utilizator va avea parte de o camera principala duala cu senzori de 12 si 20 megapixeli, precum si de o camera destinata selfie-urilor, cu senzor de imagine de 8 megapixeli.

Huawei Honor 9 cand apare

Terminalul Huawei Honor 9 pare sa fie programat de Huawei la mijlocul lunii viitoare. Cel mai probabil pe 21 iunie, Huawei Honor 9 va „vedea lumina zilei”, in timp ce lansarea pentru Europa va avea loc cel putin o saptamana mai tarziu. Fara indoiala, acest device este unul atragator, atat din punct de vedere al caracteristicilor sale, cat si din punct de vedere al aspectului. Asteptam si noi lansarea oficiala a Huawei Honor 9 si vom reveni cu detalii despre acest model in acea perioada. Va invitam sa nu ratati super ofertele pregatite de Catmobile pentru amatorii de produse si accesorii Huawei. Profita de reducerile pe care compania noastra le asigura pentru huse Huawei si folii de protectie Huawei in aceasta perioada.

Summary
Huawei Honor 9 primele detalii dupa certificarea TENAA
Article Name
Huawei Honor 9 primele detalii dupa certificarea TENAA
Description
Huawei Honor 9 va fi lansat luna viitoare de catre compania Huawei, iar recent, acesta a primit certificarea din partea TENAA.