Reviews, Stiri

Huawei Honor 8 Pro lansat oficial pe site-ul Huawei din Rusia

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Huawei Honor 8 Pro a fost in sfarsit lansat oficial si apare listat pe site-ul companiei producatoare din Rusia. Modelul a fost asteptat cu interes in acest debut de an si isi face aparitia in aceasta perioada a anului avand la bord specificatii similare cu modelul Huawei Honor V9, un telefon care a fost oficial lansat in China in februarie. Asteptarile in privinta acestui terminal de tip phablet au fost confirmate, Huawei listand pe site-ul sau din Rusia un terminal tipic cu design excelent si o configuratie foarte interesanta si utila. Chiar daca recent compania a lansat excelentul Huawei P10 Lite (review aici) haideti sa vedem ce ne propune Huawei in Honor 8 Pro.

Huawei Honor 8 Pro specificatii tehnice si opinii

Terminalul Huawei Honor 8 Pro imbraca un design metalic extrem de elegant cu note premium. Nu ne asteptam oricum la altceva legat de acest device, insa efortul celor de la Huawei merita remarcat si salutat. La dispozitia utilizatorului va sta in primul rand un display de inalta rezolutie, care poate fi considerat fara exceptie, un display spectaculos. Quad-HD-ul 2560×1440 pixeli cu diagonala de 5.7 inch are o densitate a pixelilor de 515 pixeli per inch si vine in 16 milioane de culori. Este vorba desre un ecran capacitiv de tip LTPS IPS LCD care aduce un raport corp-ecran de 73.6%.

Huawei Honor 8 Pro lansat oficial pe site-ul Huawei din Rusia

„Motorul” Huawei Honor 8 Pro este un procesor octa-core de foarte buna calitate, despre care am mai discutat pe blogul catmobile si pe care eu personal il consider unul dintre cele mai bune de pe piata. Indiferent ca discutam despre multitasking sau gaming, vizionarea de clipuri, filme si asa mai departe, Kirin 960 (tactat in cazul Huawei Honor 8 Pro la frecventa de 2.4 Ghz) este un chipset fantastic. El se bazeaza pe 8 nuclee Cortex A-53 si functioneaza in tandem cu o placa video remarcabila, asa cum este Mali G71 MP8. Spatiul de stocare al Huawei Honor 8 Pro atinge in versiunea de baza 64 GB, dar el poate fi extins prin intermediul unui card microSD pana la 256 GB. In acelasi timp, Huawei propune o memorie de tip RAM de 6GB, care mi se pare ca reuseste sa completeze perfect acest peisaj tehnologic montat in Huawei Honor 8 Pro.

Phabletul beneficiaza deci de un ecran Quad-HD si de un procesor de o calitate indiscutabila, asa ca ce-ar mai putea sa ne impresioneze la „noul-vechi” terminal Huawei. Ei bine, avem inca o lista interesanta, care continua cu acumulatorul spectaculos de 4000 mAh echipat cu tehnologie fast charging. Si ca si cum n-ar fi de ajuns, Huawei Honor 8 Pro propune si dotari foto de un excelent nivel. Incepand cu camera foto principala de tip dual cu cate doi senzori de 12 megapixeli fiecarei si continuand cu camera secundara de 8 megapixeli care poate filma Full HD, Huawei Honor 8 Pro corespunde indubitabil si la acest capitol. Merita insa adaugat faptul ca Huawei Honor 8 Pro are o camera foto duala care poate filma chiar si la rezolutie Ultra HD cu 30 de cadre pe secunda.

Huawei Honor 8 Pro lansat oficial pe site-ul Huawei din Rusia2

Nu lipsesc din configuratia acestui terminal senzor de amprente (a fost plasat de producator pe partea din spate a terminalului), slotul dual Sim, cel mai nou sistem de operare al Google (Android 7.0 Nougat) si functii de conectivitate importante ca Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, DLNA, WiFi Direct, hotspot, Bluetooth v4.2, A2DP, LE, A-GPS, Glonass, BDS si portul USB type C.

Huawei Honor 8 Pro verdict si pret

Huawei Honor 8 Pro are un design superb, ruleaza cel mai bun sistem de operare de pe piata, are un display remarcabil, o baterie generoasa si foloseste un sistem de camere excelent cu dotari de top. In plus, este motorizat de un procesor octa-core pe 64 de biti Huawei Kirin 960, cu performante exceptionale in ultima vreme. Nu uitam de pe aceasta lista excelenta cantitate plasata in dreptul memoriei RAM precum si placa video de nivel optim. Peisaj complet pentru un pret care anticipam ca nu va depasi 450-460 de euro. Stim ca Huawei Honor V9 atinge in China sunma de 436 dolari, astfel ca acest model ar trebui sa se invarta tot in jurul acestei sume.

Huawei Honor 8 Pro lansat oficial pe site-ul Huawei din Rusia 3

Fiind disponibil pe piata din Rusia si ulterior Europa, ma astept la ceva euro in plus la pret, dar una peste alta, mi se pare un smartphone de tip phablet de incredere, care merita un efort financiar. E drept, cand intervin comparatiile, intervin si opiniile personale si mai ales gusturile si necesitatile fiecaruia. Strict insa pe ceea ce oferta Huawei Honor 8 Pro, pretul anticipat mi se pare unul normal. Daca esti interesat sa-l achizitionezi, nu uita sa arunci o privire peste oferta noastra de huse Huawei, care a fost updatata de curand.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Honor 8 Pro