Stiri

Huawei Honor 6A ajunge in Europa: configuratie buna si pret decent

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Despre Huawei Honor 6A am discutat si noi pe blogul nostru in luna mai, atunci cand terminalul a fost lansat oficial in China. Iata ca la mai putin de doua luni distanta, smartphone-ul ajunge si in Europa fiind anuntat deja pentru piata franceza. Doar 169 de euro vor trebui francezii sa scoata pentru acest device, aproximativ 770 de lei pentru romanii interesati de Huawei Honor 6A.

Huawei Honor 6A specificatii tehnice

  • Display: IPS LCD, diagonala 5 inch, rezolutie HDHuawei Honor 6A (2)
  • Procesor: octa-core, Snapdragon 430 de 1.,5 Ghz
  • Procesor grafic: Adreno 505
  • Memorie RAM: 2/3 GB
  • Memorie ROM: 16/32 GB
  • Camera foto principala: 13 MP, filmare Full HD
  • Camera foto secundara: 5 MP
  • OS: Android 7.0 Nougat
  • Acumulator: 3020 mAh

Huawei Honor 6A impresii si pret Romania

Modelul Huawei Honor 6A va ajunge foarte probabil si in Romania in scurt timp, iar pretul sau va fi unul mai mare de 700 de lei. Este o suma destul de maricica, dar decenta, chiar daca depaseste asteptarile si pretul cu care smartphone-ul a fost lansat in China. Unul dintre avantajele sale este faptul ca incorporeaza noul model Snapdragon 430, un procesor destul de puternic pentru aceasta gama.

In zona europeana si probabil si in Romania vom avea parte si de versiunea mai slaba a terminalului si automat mai ieftina, bazata pe 2 GB memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare a datelor. Versiunea mai scumpa va fi cea de 3GB RAM si 32 GB spatiu de stocare a datelor, aceeasi versiune care este disponibila pe piata chineza.

UPDATEHuawei Honor 6A pret eMag: 799 RON 

Huawei Honor 6A

Ce-mi place la acest device? In primul rand faptul ca are un aspect placut si o constructie solida. Vine cu carcasa metalica si finisaje de buna calitate. Apoi, imi place faptul ca Huawei Honor 6A foloseste din start Nougat-ul, chiar daca Huawei i-a alaturat interfata proprietara EMUI 5.1. Bateria este puternica pentru acest nivel, iar senzorul de amprenta se anunta o reusita (apropos, este plasat pe partea din spate a device-ului).

Huawei Honor 6A este un telefon usor, are doar 143 de grame si o grosime de 8.2 milimetri. Noua versiune a celor de la Qualcomm, chipul Snapdragon 430 este de asemenea un punct forte pentru handset. Putin dezamagit de calitatea ecranului, care asigura o densitate a pixelilor de 294 ppi. E clar ca se putea si mai bine, dar Honor a tinut sa „ramana in gama”. Astept si opiniile voastre: ce parere aveti despre noul Huawei Honor 6A?

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Honor 6A
Price
Euro 169