Reviews, Stiri

Huawei Honor 6A un nou entry level chinezesc cu pret excelent

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Huawei Honor 6A sau Huawei Honor 6A Play asa cum mai este el cunoscut, este un nou terminal de buget marca Huawei, care vine cu specificatii bune si un design placut. Smartphone-ul are doua versiuni, una mai ieftina cotata la 116 dolari si una ceva mai scumpa, care costa 145 de dolari. Singura diferenta semnificativa dintre acestea se leaga de capacitatea memoriei RAM. Despre modelul Huawei Honor 6A discutam mai multe in cele ce urmeaza

Huawei Honor 6A specificatii, impresii si imagini

Huawei Honor 6A display: Pentru un entry-level, Honor 6A se prezinta cu un display destul de bun. Ecranul in 16 milioane de culori este unul capacitiv si multitouch, are o diagonala de 5 inch si o rezolutie de 1280×720 pixeli, adica rezolutie HD. Densitatea pixelilor in cazul sau este de 294 pixeli per inch. Pe scurt, un ecran bun pentru un terminal de buget, un IPS LCD care se integreaza perfect in aspectul general dorit de Huawei de la terminalul sau.

Huawei Honor 6A hardware: De la un astfel de terminal enty level nu te poti astepta la „mari surpize” pe partea de hardware. Honor 6A are totusi de partea sa recomandarile bune de care se bucura procesorul octa-core pe care il incorporeaza. Motorul acestui device este asadar un octa-core pe 64 de biti de la Qualcomm, un Snapdragon 430 MSM8937 tactat la frecventa de 1.5 Ghz. Acesta vine cu 8 nuclee Cortex A53 la brod si cu placa video Adreno 505, una destul de des intalnita la item-uri de buget in acest an. Avem doua versiuni de Honor 6A in functie de memorie si de capacitatea de stocare, asa cum anuntam inca de la inceputul articolului. Versiunea cu 2GB de RAM vine cu 16 GB spatiu nativ de stocare, in timp ce versiunea cu 3GB RAM vine cu 32 GB spatiu nativ de stocare a datelor.

Huawei Honor 6A

Huawei Honor 6A sistem de operare si acumulator: Una dintre cele mai bune vesti legate de Huawei Honor 6A este faptul ca terminalul se bazeaza pe cel mai nou sistem de operare al Google, Android 7.0 Nougat. Alaturi de el, Huawei a introdus interfata grafica EMUI 5.1, cea mai noua versiunie dezvoltata de comapania chineza. Din punct de vedere al autonomiei, entry-level-ul celor de la Huawei pare sa stea destul de bine. El se bazeaza pe o baterie cu capacitate de 3020 mAh, care este sustinuta in acelasi timp si de tehnologie fast charging de la Qualcomm.

Huawei Honor 6A aspect si conectivitate: Stim deja ca Huawei se simte bine atunci cand construieste telefoane entry level. Chinezii au o anumita apetenta pentru estetic chiar si in aceasta gama, iar Huawei Honor 6A nu se desrpinde din peisaj. Modelul are o constructie solida, pare sa includa materiale premium si finisaje fine. In privinta conectivitatii, Huawei Honor 6A beneficiaza de conectivitate 4G LTE si vine cu WiFi 802.11 b/g/n, WiFi Direct, Hotspot, port microUSB 2.0, GPS cu A-GPS si mufa pentru casti de 3.5 milimetri

Huawei Honor 6A dotari foto: Fara sa ne asteptam la ceva spectaculos din punct de vedere al performantelor obtinute de camerele Huawei Honor 6A, terminalul ofera utilizatorilor doua camere decente, incadrabile ca randament in sectorul de buget. Prima camera, cea principala, are un senzor de imagine de 13 megapixeli cu flash LED si lentile 5P. Aceasta poate captura video la rezolutie Full HD cu 30 de cadre pe secunda. Camera frontala, destinata amatorilor de selfie-uri are doar 5 megapixeli rezolutie.

Huawei Honor 6A disponibilitate

Smartphone-ul entry level Huawei Honor 6A poate fi achizitionat pe culori ca argintiu, auriu, roz si albastra. Surrpinde lipsa nuantelor de baza alb si negru, dar Huawei a optat pentru diversitate. Conform specificatiilor sale, Honor 6A pare un entry level cu iz de mid-range, are un design placut, vine cu Android 7.0 Nougat si cu o baterie foarte buna. Telefonul va putea fi achizitionat incepand cu data de 1 iunie si costa 116 dolari pentru versiunea cu 2GB memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare a datelor, sau 145 de dolari versiunea cu 3GB memorie RAM si 32 GB spatiu de stocare a datelor.

Huawei Honor 6A (1)

Summary
product image
Author Rating
1star1stargraygraygray
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Honor 6A
Price
$ 116