Stiri

Huawei Enjoy 7s specificatii tehnice si primele imagini

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Luna trecuta, un model necunoscut de telefon Huawei, cu numarul FIG-AL00 a fost vazut in baza de date a site-ului TENAA. Cu toate ca specificatiile nu ne-au fost dezvaluite s-a zvonit intens ca acest device ar urma sa fie viitorul Huawei Enjoy 7s. Ei bine, iata ca la scurt timp distanta, specificatiile acelui telefon ies la iveala, iar informatiile din Asia continua sa anunte viitorul Enjoy 7s.

Ce specificatii aduce Huawei Enjoy 7s

Seriile Enjoy sunt destinate in mod exclusiv pietei din China, de catre cel mai mare producator de telefoane mobile din aceasta tara. Totusi, sub alte denumiri, aceste serii ajung si pe alte piete precum cea din Europa sau cea din India. Spre exemplu, Huawei Enjoy 7 Plus este cunoscut sub numele de Holly 4 Plus in India sau Huawei Y7 Prime pe alte piete.

Huawei Enjoy 7s (1)

Spre deosebire de „rudele” sale Huawei Enjoy 7 si Huawei Enjoy 7 Plus, care nu au ecrane full-screen, noul Huawei Enjoy 7s va fi echipat cu un astfel de display. Acesta va avea o diagonala de 5.65 inch si va suporta o rezolutie 2160 x 1080 px.

Conform site-ului GizmoChina, Huawei Enjoy 7s este propulsat catre performanta de un procesor octa-core Kirin 659, un chipset care a mai fost „vazut” pe terminalele din seria mid-range Honor. Cel mai probabil, procesorul octa-core va fi cuplat cu 3, respectiv 4 GB RAM in functie de versiune si cu 32 sau 64 GB memorie nativa de stocare a datelor.

Huawei Enjoy 7s va avea totodata camera foto duala pe spate, o camera echipata cu doi senzori de 13, respectiv 2 megapixeli. Partea frontala este acoperita de o camera frontala pentru selfie-uri si video calling de 8 megapixeli. La fel ca toate terminalele din seria Enjoy, modelul Huawei Enjoy 7s va avea senzorul de amprente pe partea din spate.

Smartphone-ul va include in configuratia sa o baterie de 2900 miliamperi si va rula, proaspat scos din cutie, Android 8.0 Oreo, customizat cu interfata EMUI 8.0.

Imagini Huawei Enjoy 7s

Dincolo de aceste specificatii, online au aparut si primele imagini cu viitorul smartphone Huawei Enjoy 7s. Marginile sale observam ca sunt destul de subtiri, in timp ce partea de sus si de jos a telefonului par sa fie reduse in comparatie cu predecesorii sai. Display-ul sau este acoperit cu sticla 2.5D, in timp ce spatele este construit din metal si plastic.

Huawei Enjoy 7s

Huawei Enjoy 7s va fi lansat in trei variante de culori diferite: auriu, negru si albastru. Modelul de anul trecut a fost lansat in decembrie 2016, dar nu a fost pus in vanzare decat in luna ianuarie a lui 2017. Se presupune ca la fel se va intampla si cu modelul Huawei Enjoy 7s.

Summary
Article Name
Huawei Enjoy 7s specificatii tehnice si primele imagini
Description
Modelul Huawei Enjoy 7s si-a facut aparitia in baza de date a site-ului TENAA. Vezi ce specificatii aduce si cum arata acest device
Author
Publisher Name
Catmobile