Stiri

Huawei Enjoy 7 Plus cu baterie de 4000 mAh si 3GB memorie RAM

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Huawei Enjoy 7 Plus 3Huawei Enjoy 7 Plus este terminalul ales de producatorul chinez pentru a continua seria Huawei Enjoy. Acesta pare o versiune imbunatatita a Huawei Enjoy 6S si promite o autonomie mare, pe langa o memorie RAM decenta plus prezenta noului sistem de operare al Google, Android 7.0 Nougat. Huawei intampina primavara cu o serie de terminale noi si atragatoare, cele mai recent analizate pe site-ul nostru fiind Huawei Y5 versiunea 2017 (review) si Huawei Honor 6C (review). Evident insa ca „vedetele” acestei perioade sunt Huawei P10 (review aici) si Huawei P10 Plus (review aici), doua dintre cele mai asteptate si mai interesante dispozitive ale acestui an. Revenind insa la esential, haideti sa aflam impreuna ce ne propune phablet-ul Huawei Enjoy 7 Plus, cat va costa el si ce puncte impresionante are.

Huawei Enjoy 7 Plus specificatii si impresii

Pe Huawei Enjoy 7 Plus il cunoastem deocamdata dupa numele sau de cod, insa mai mult ca sigur, va primi aceasta denumire, anunta presa chineza. Terminalul nu este unul impresionant din punct de vedere al chipset-ului din spatele sau, dar castiga mult la impresia generala prin aspect, memorie RAM, sistem de operare si mai ales alimentator.

Procesorul din spatele Huawei Enjoy 7 Plus este un octa-core pe 64 de biti produs de Qualcomm. Snapdragon 435 MSM 8940 tactat la frecventa de 1.4 Ghz se va ocupa de performantele acestui terminal si va primi sprijin considerabil de la placa video Adreno 505. Analizand acest capitol, credem ca Huawei Enjoy 7 Plus nu va fi un terminal impunator pe partea de gaming, dar nu va produce un raspuns negativ din partea utilizatorilor realisti, care inteleg la ce trebuie sa se astepte de la acest tip de chipset. Browsing-ul, aplicatiile sociale, multitasking-ul in general nu vor ridica probleme.

Huawei Enjoy 7 Plus 2

Intr-adevar, Huawei Enjoy 7 Plus nu impresioneaza prea tare nici la capitolul performanta a display-ului. Desigur, in lipsa unei analize complete pe care n-o putem realiza momentan din lipsa produsului, ne putem limita la analiza specificatiilor. Huawei Enjoy 7 Plus propune un IPS LCD cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie 1280×720 pixeli. Nimic memorabil, nimic de remarcat in mod special, dar nici de plans. Pentru protectia acestui display recomandam achizitionarea unei huse Huawei din oferta noastra.

Primul capitol decent, chiar bun, la acest dispozitiv este fara indoiala faptul ca Huawei a asociat o memorie de 3GB RAM celor 32 GB spatiu de stocare nativa. In plus, terminalul beneficiaza de slot pentru carduri de tip microSD ceea ce va permite extinderea capacitatii de stocare interna. Avem si un slot dual sim de care putem profita, astfel ca pe scurt, acest segment imi place la Huawei Enjoy 7 Plus. Marele avantaj pe care se presupune ca il va oferi Huawei Enjoy 7 Plus este acumulatorul de 4000 mAh. Acesta are asadar o capacitate mare, chiar remarcabila, este non-removable, dar asigura o autonomie de cel putin 2 zile sustine producatorul.

Huawei Enjoy 7 Plus

Dotarile foto se incadreaza in peisajul mid-range si cred eu ca sunt decente. Huawei Enjoy 7 Plus va beneficia de o camera foto pentru selfie-uri cu senzor de imagine de 8 megapixeli, in timp ce camera sa frontala, echipata cu blitz si autofocus va avea un senzor de imagine de 12 megapixeli. Nu suntem privati de senzorul de amprente si nici de prezenta celui mai nou sistem de operare al Google, Android 7.0 Nougat, cel care va fi customizat cu ajutorul interfatei Huawei Emotion UI. Cam aceasta ar fi paleta specificatiilor Huawei Enjoy 7 Plus, care nu sunt tocmai rele, depasind parca putin asteptarile analistilor de specialitate din China.

Huawei Enjoy 7 Plus pret si disponibilitate

Phablet-ul Huawei Enjoy 7 Plus va fi lansat cel mai probabil la finalul lunii aprilie, iar primii care se vor bucura de prezenta sa vor fi – ati ghicit – chinezii. Evident, ca din prezentarea noastra care are ca sursa de informatie The Android Soul, lipsesc anumite detalii care cel mai probabil vor fi cunoscute in momentul lansarii si asupra carora vom reveni in perioada urmatoare. Conform aceleiasi surse mentionate mai sus, Huawei Enjoy 7 Plus va costa 230 de dolari, un pret normal pentru zona asiatica pentru phablet-urile din acest segment.