Stiri

Huawei confirma EMUI 6 care va fi bazat pe Android 8.0

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

EMUI 6Site-ul Gizmochina confirma din surse interne ca CEO-ul Huawei, Yu Chengdong, a confirmat in cadrul unui discurs sustinut la China Internet Conference din Beijing, ca viitorul EMUI 6 va fi livrat in acest an, avand la baza cel mai nou sistem de operare Google, Android 8.0

Surse: Interfata EMUI 6 a fost confirmata oficial

Interfata proprietara EMUI 6 a celor de la Huawei se va aplica ambelor branduri de telefoane produse de compania chineza: Huawei si Honor. Actualul EMUI 5.1 se bazeaza pe Android 7.0 Nougat, insa sursele Gizmochina anunta ca noua versiune a interfatei se va baza pe Android 8.0, viitorul sistem de operare Google.

Sursa sustine ca EMUI 6 va asigura o experienta deosebita si diferita in comparatie cu EMUI 5 si ca utilizatorii se vor bucura de cateva noi functionalitati interesante. Deja, versiunea actuala a interfatei asigura destule imbunatatiri fata de anii trecuti pentru utilizatorii Huawei si Honor, astfel ca vestea este cu atat mai buna.

Yu Chengdong a confirmat de asemenea ca Huawei lucreaza la implementarea acestei interfate pe terminale ca Huawei Mate 9 sau Huawei Honor 9 si a anuntat ca EMUI 6 va fi mai rapid decat interfata celor de la Xiaomi.

Daca analizam cele cateva previzualizari care au scapat pe internet ale versiunii Android 8.0 am putea prezice deja imbunatatirile pe care le va aduce EMUI 6 telefoanelor Huawei si Honor. Una dintre cele mai probabile si cele mai utile se leaga de imbunatatirea consumului bateriilor de pe telefoanele care vor functiona cu noul sistem de operare. Google este de asteptat sa lanseze Android 8.0 inainte de lansarea noii game Google Pixel, ceea ce inseamna ca dispozitivele Huawei si Honor ar putea folosi interfata EMUI 6 inainte de finalul acestui an, anunta de asemenea Gizmochina. Vom reveni si noi cu detalii despre aceasta lansare in perioada imediat urmatoare.

Summary
Huawei confirma EMUI 6 care va fi bazat pe Android 8.0
Article Name
Huawei confirma EMUI 6 care va fi bazat pe Android 8.0
Description
Presedintele companiei Huawei a confirmat ca producatorul chinez va lansa in curand interfata EMUI 6 bazata pe Android 8.0