Reviews

HTC U11 Plus pret, specificatii tehnice, imagini, pareri

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

HTC U11 Plus

Nou HTC U11 Plus

Cei de la HTC au lansat flagship-ul HTC U11 in luna iunie. Un review HTC U11 gasiti si pe blog-ul nostru care v-a oferit imediat dupa lansarea oficiala primele impresii despre acest spectaculos device high-end. Numai ca cei de la HTC nu s-au multumit cu acest device si au lansat in acest final de an, un smartphone high-end, chiar si mai puternic. Noul HTC U11 Plus impresioneaza, aduce un design atractiv si specificatii de top si lasa deja o prima impresie foarte placuta. Mai multe detalii despre aceasta noua propunere a HTC aflam in cele ce urmeaza.

HTC U11 Plus primele impresii, detalii tehnice oficiale, imagini si reactii

Pe finalul lunii septembrie va anuntam ca HTC U11 Plus va fi oficializat in luna noiembrie, iar taiwanezii pregatesc un device spectaculos, cu specificatii high-end, capabil sa „fure” putin din clientii marilor concurenti. HTC s-a tinut de cuvant, a imbunatatit flagshipul din iunie, dar va mai pune in mod sigur putin la pretul final.

The HTC U11+ in three stunning colors. Which is your favorite? #BrilliantU

A post shared by HTC (@htc) on

Noul HTC U11 Plus este puternic. Vine cu o configuratie potenta si un aspect spectaculos. Foarte probabil, acest terminal este cel mai puternic telefon lansat de HTC pe piata, insa din pacate, nu primeste 8 GB in versiunea de baza, asa cum ne asteptam cumva in perioada de pre lansare.

Functia Edge Sense, foarte apreciata pe HTC U11 nu lipseste nici de pe acest model, astfel ca utilizatorul va avea posibilitatea ca printr-o simpla „strangere” a marginilor telefonului sa acceseze diverse aplicatii importante, precum mesaje, camera foto si asa mai departe. HTC U11 Plus vine cu certificare IP 68, ceea ce-i confera durabilitate la apa si praf, dar si cu tehnologia audio HTC BoomSound, in versiunea HIfi pentru o experienta audio de cea mai buna calitate. Remarcam includerea tehnologiei Bluetooth v5.0 inca din versiunea standard, o optiune care merita salutata. Portul UBS Tip C si scannerul de amprente sunt alte doua optiuni valoroase ale acestui nou terminal al companiei taiwaneze.

HTC U11 Plus (1)

Dar, specificatiile tehnice care aloca terminalului denumirea de high-end isi trag partea leului. Fara indoiala, HTC U11 Plus te cucereste prin constructia sa eleganta si ergonomica din sticla si metal (protectie IP68). Are un display super LCD 6 de 6-inch in diagonala, cu rezolutie Quad HD si format 18:9! Densitatea pixelilor este de 537 pixeli per inch, iar protectia este asigurata de sticla Corning Gorilla Glass 5, de cea mai buna calitate.

Sub capota, terminalul ascunde un procesor Qualcomm Snapdragon 835, tactat la frecventa de 2.45 Ghz, asociat de producator cu acceleratorul grafic Adreno 540. HTC a alocat 4 GB memorie RAM in versiunea standard si 6 GB memorie RAM in varianta superioara. Prima versiune a telefonului are 64 GB pentru memoria nativa de stocare a datelor, in timp ce a doua versiune vine cu 128 GB pentru stocarea de date. Ambele versiuni primesc slot pentru carduri externe, slot care permite extinderea memoriei native pana la 2TB via microSD.

HTC U11 Plus (3)

Inca o veste buna? HTC U11 Plus ruleaza din fabrica Android 8.0 Oreo cu HTC Sense. In spate, spectaculosul high-end are o baterie de 3930 miliamperi cu tehnolgoie Quick Charge 3.0, baterie care poate asigura pana la 25 de ore de convorbiri.

Device-ul corespunde si la capitolul foto, sector unde producatorul taiwanez ne propune o camera de 8 megapixeli frontal cu senzor BSI si diafragma f/2.0, si o camera principala de 12 megapixeli cu stabilizare optica si diafragma f/1.7 si senzor BSI. Prima camera poate filma in slow motion la rezolutie Full HD cu 120 de cadre pe secunda, dar si la rezolutie Ultra HD, in timp ce camera secundara poate filma la rezolutie Full HD.

HTC U11 Plus vs HTC U11

Noul device HTC U11 Plus are un ecran mai mare si tag-ul 18:9 in dreptul sau. Prin urmare, si rezolutia sa este una mai buna decat a rezolutia versiunii originale: 2880 x 1440 pixeli. Pe de alta parte, HTC U11 Plus are o versiune mai buna a certificarii IP 68 si o baterie putin mai mare (3930 fata de 3000 de miliamperi).Deci, teoretic ar urma sa fie mai rezistent decat modelul anterior. Daca vrei sa afli cat de rezistent este HTC U11 poti citi articolul din link si te vei edifica asupra calitatii constructiei sale.

HTC U11 Plus (2)

In plus, telefonul vine din fabrica de aceasta data cu Android 8.0 Oreo, cel mai nou sistem de operare al celor de la Google. De asemenea, HTC U11 Plus este putin mai gros decat versiunea sa precedenta, precum si putin mai greu. In schimb, asa cum era usor de imaginat, telefonul, datorita aspectului sau este putin mai ingust si putin mai inalt, detaliu remarcabil pentru design-ul telefonului.

Camera sa foto frontala este mai mica in rezolutie decat cea a versiunii din mai-iunie, dar HTC U11 Plus vine de aceasta data cu tehnologie bluetooth v5.0 direct din cutie.

HTC U11 Plus disponibilitate si pret

Noul HTC U11 Plus are o grosime de 8.5 milimetri si cantareste 188 de grame. Foarte probabil, desi nu avem inca un pret concret de achizitie pentru acest superb device, HTC il va lista la 800 de euro. Se pare ca in Anglia, device-ul high-end de la HTC va costa 700 de lire, ceea ce confirma impresia despre pretul „european” al telefonului. Disponibilitatea HTC U11 Plus in Anglia va avea ca punct de plecare data de 20 noiembrie. In Romania, device-ul va costa probabil spre 4000 de lei, insa vom reveni cu detalii complete despre prezenta sa in tara noastra in curand.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
HTC
Product Name
HTC U11 Plus
Price
EURO (aprox) 800