Stiri

HTC U11 Plus cu display bezel-less va fi lansat pe 11 noiembrie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

HTC U11 Plus va fi lansat de catre cei de la HTC in China pe 11 noiembrie, ne anunta presa din Asia. Aceasta informatie ne confirma totodata faptul ca gigantul din Taiwan va lansa inca trei telefoane pana la finalul anului, acest nou phablet urmand a fi doar unul dintre cele trei. Noul telefon va fi primul terminal al companiei taiwaneze care va avea ecran bezel-less si aspect 18:9. Numele sau de cod este Ocean Master, iar presa de specialitate il descrie ca pe un phablet pregatit sa cucereasca piata la nivel global.

HTC U11 Plus posibile specificatii tehnice conform GSMArena

Conform celor de la GSMArena, numele de cod al acestui terminal este Ocean Master. Ar fi primul terminal lansat de compania HTC dupa anuntul oficial al achizitionarii diviziei sale smartphone de catre Google, anunt care va produce insa efecte incepand de anul viitor.

HTC U11 Plus

Aceeasi sursa anunta ca viitorul device al companiei HTC va avea un display de 5.99 inch in diagonala cu rezolutie 2880 x 1440 pixeli. Acest ecran va fi creat de catre cei de la JDI.

In materie de hardware, HTC U11 Plus va conta pe cel mai puternic procesor al pietei din acest moment. Este vorba despre Snapdragon 835 de la Qualcomm, chipset care va fi asociat cu 4 GB memorie RAM si 64 GB pentru stocarea de date.

Alte surse anunta ca brandul va lansa si o versiune a HTC U11 Plus cu 6GB memorie RAM la bord si 128 GB pentru stocarea de date. Memoria nativa a ambelor versiuni va fi aproape sigur extensibila.

In compartimentul foto, HTC U11 Plus va miza pe o camera principala cu rezolutie de 12 megapixeli, plasata in spatele telefonului. Se pare ca aceasta va avea exact acelasi senzor de imagine pe care l-am vazut pe U11. In partea frontala, HTC U11 Plus va fi echipat cu un selfie-cam de 8 megapixeli, foarte util si pentru video-calling la o calitate foarte buna.

Cel mai probabil, vom avea un nou flagship al HTC cu certificare IP68, o certificare care ne asigura ca HTC U11 Plus va putea fi scufundat chiar in apa la 1.5 metri adancime pentru 30 de minute. Fara indoiala, acumulatorul sau va avea o capacitate mare, dar momentan nu se vorbeste despre o capacitate exacta a acesteia. Ce este cert, este faptul ca acumulatorul de pe noul HTC U11 Plus va avea parte de tehnologie de incarcare rapida (Qualcomm QuickCharge 3.0). Nu in ultimul rand, de pe noul flagship nu va lipsit functia Edge Sense pe care am vazut-o deja pe varful de gama HTC U11.

Summary
HTC U11 Plus cu display bezel-less va fi lansat pe 11 noiembrie
Article Name
HTC U11 Plus cu display bezel-less va fi lansat pe 11 noiembrie
Description
HTC U11 Plus va fi lansat pe 11 noiembrie anunta presa din Asia. Smartphone-ul vine cu ecran 18:9 si certificare IP