Stiri

HTC U11 Life cu Android One specificatii tehnice

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

La mijlocul lunii septembrie va anuntam ca cei de la HTC pregatesc si ei lansarea unui smartphone cu Android One. Creditand zvonuri din interior ale celebrului leaker LLabTooFeR, va anuntam acum trei saptamani ca HTC U11 Life va avea o astfel de versiune dupa ce stim deja cum arata modelul de Android One de la Xiaomi (review Xiaomi Mi A1 – smartphone cu Android pur de la Xiaomi).

Informatia adusa de @LlabTooFeR a fost confirmata si de foarte credibilul leaker Evan Blass pe Twitter, iar acum, alte informatii noi apar la iveala.

HTC U11 Life cu Android One specificatii tehnice

Pe scurt, acelasi @LlabTooFeR ne anunta care vor fi specificatiile acestui interesant telefon incadrat in programul Android One. Le puteti observa si mai jos.

Se pare ca vom avea doua versiuni ale smartphone-ului, una de 3GB RAM si 32 GB spatiu de stocare a datelor, si o alta de 4GB RAM si 64 GB pentru stocarea datelor. HTC U11 Life cu Android One va avea camere cu senzori de 16 megapixeli (atat pe fata, cat si pe spate) si va fi alimentat de o baterie de 2.600 miliamperi. In plus, noul HTC U11 Life cu Android One va avea certificare IP, ceea ce-l va face rezistent la contactul cu apa sau praful excesiv.

Optiunile USonic si Edge Sense vor fi prezente pe HTC U11 Life cu Android One la fel ca si pe HTC U11. Cea mai importanta specificatie, fara indoiala, este faptul ca smartphone-ul va rula Android Oreo cu Sense 90 A.1 UI. Nu se stie momentan cand va fi lansat acest device in mod oficial, dar vom reveni cu amanunte despre el in curand.

Summary
HTC U11 Life cu Android One specificatii tehnice
Article Name
HTC U11 Life cu Android One specificatii tehnice
Description
Noi informatii din interior despre HTC U11 Life cu Android One, smartphone care ar putea fi lansat in curand de compania taiwaneza