Reviews, Stiri

HTC U11 Life cu Android One: pret, specificatii tehnice, pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania HTC a lansat smartphone-ul high-end HTC U11 Plus, un terminal de top, foarte atractiv. Dar, alaturi de acest device, taiwanezii au oficializat si noul HTC U11 Life, primul smartphone cu Android One din istoria companiei.

HTC U11 Life, smartphone incadrat in programul Android One

Recent, pe blogul nostru discutam despre Xiaomi Mi A1, primul telefon al companiei chineze incadrat in programul Android One. Este acum timpul sa analizam si primul telefon cu Android One din portofoliul companiei taiwaneze, HTC.

HTC U11 Life cu Android One

Noul device HTC U11 Life ruleaza din fabrica Android 8.0 Oreo si datorita incadrarii sale in programul Android One va avea parte de cele mai noi si importante actualizari ale platformei de la Google pentru urmatorii doi ani. Fara indoiala, dincolo de specificatiile sale atractive, HTC U11 Life va atrage o mare parte din clientii mid-range din Asia si nu numai datorita acestui aspect.

HTC U11 Life primele impresii, specificatii tehnice, reactii

HTC U11 Life va fi disponibil in Europa in formula Android One. In Statele Unite, HTC a decis sa o versiune de HTC U11 Life cu Android 7.1 Nougat si interfata HTC Sense.

Noi vom discuta insa despre produsul disponibil in Europa, care atrage prin carcasa sa spectaculoasa din sticla si metal. Avem un telefon atractiv la acest capitol, bine construit, cu colturi rotunjite si design slim: 8.1 milimetri grosime. Smartphone-ul beneficiaza de protectie IP67, deci de durabilitate impotriva apei si prafului.

HTC U11 Life

Ecranul este un super LCD cu diagonala de 5.2 inch si rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli), cu protectie Corning Gorilla Glass si 424 densitate a pixelilor. Device-ul ascunde sub capota un procesor octa-core de la Qualcomm, model Snapdragon 630, tactat la frecventa de 2.2 Ghz. Alaturi de el, functioneaza placa video Adreno 508.

HTC a decis sa cupleze acest chipset cu o memorie RAM de 3GB sau 4 GB in functie de versiune (pentru ca vom avea doua versiuni diferite). Fiecare dintre aceste versiuni va avea o capacitate de stocare diferita, dar ambele vor beneficia de slot pentru carduri externe. Astfel, HTC U11 Life cu 3Gb RAM va avea o capacitate de stocare de 32 GB, in timp ce HTC U11 Life cu 4 Gb RAM va avea o capacitate de stocare de 64 GB.

HTC U11 Life waterproof

HTC U11 Life cu Android One este un telefon 4 G LTE, cu port USB C 2.0 si tehnologie bluetooth v5.0. Smartphone-ul beneficiaza de o baterie de 2600 miliamperi, cu tehnologie de incarcare rapida de la Qualcomm, Quick Charge 3.0. In mod surprinzator, nu avem mufa pentru casti de 3.5 milimetri pe acest device, dar in pachet vom descoperi o pereche de casti potrivite pentru mufa USB Tip C anunta The Verge.

HTC U11 Life (1)

Dotarile foto sunt excelente pentru acest segment. HTC U11 Life se va baza pe o camera foto frontala de 16 megapixeli cu apertura F2.0 si capacitate de filmare Full HD. Camera principala de pe spate are aceeasi rezolutie si vine cu flash LED, senzor BSI, apertura F2.0 si capacitate de filmare la rezolutie Ultra HD!

Nu lipseste senzorul de amprente plasat in partea din fata si nici optiunea wi-fi dual band. HTC U11 Life cantareste 142 de grame si are o inaltime de doar 149.09 milimetri. Device-ul va fi disponibil pe culori precum albastru si negru.

HTC U11 Life pret de achizitie

Conform presei europene, HTC U11 Life va costa 395 de euro, aproximativ 1800 de lei. Nu este deloc o suma mica, insa mid-range-ul celor de la HTC este destul de generos. Ramane de vazut insa daca va reusi sa se impuna pe piata europeana la acest pret sau dupa ce pretul va fi diminuat.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
HTC
Product Name
HTC U11 Life
Price
Euro 395