Stiri

HTC U a fost confirmat oficial si va fi lansat pe 16 mai

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

HTC U, viitorul flagship al companiei taiwaneze HTC, a fost in sfarsit confirmat astazi oficial de catre firma producatoare. Smartphone-ul va fi lansat oficial in data de 16 mai 2017, intr-un eveniment major pe care HTC il pregateste la nivel mondial. De altfel, mult asteptatul eveniment organizat de puternicul concern taiwanez presupune de fapt trei evenimente simulate care se vor desfasura in Anglia (la Londra), in Statele Unite ale Americii (la New York) si in Taiwan (la Taipei).

Despre HTC U, noua senzatie a taiwanezilor

HTC U este motivul pentru care compania nu va mai lansa in acest an HTC 11. Sau daca vrei, HTC U poate trece chiar drept HTC 11. In fapt, compania taiwaneza a lansat in acest an seria “U”, iar in urma cu putin timp, am fost partasii lansarii oficiale a terminalelor HTC U Ultra (review aici) si HTC U Play. In mai putin de o luna, vom avea oficial si noul HTC U, flagshipul despre care s-a tot discutat in ultima vreme si pe care compania asiatica il anunta printr-un teaser destul de interesant.

HTC U nu va schimba foarte mult din design-ul predecesorilor sai, Play si Ultra. Lista specificatiilor sale in schimb este foarte interesanta, iar cel mai important argument al acestui device este incontestabil procesorul Snapdragon 835 de la Qualcomm, adica cel mai bun procesor de pe piata in acest moment.

Terminalul HTC U va putea fi achizitionat conform informatiilor reputatului leaker @evleaks in versiuni diferite, care vor include un HTC U cu memorie de 4 GB RAM si un model cu memorie de 6GB RAM. Dotarile foto vor cuceri fara indoiala utilizatorii intrucat terminalul de varf al HTC va propune doua camere foto spectaculoase. Cel putin camera frontala se anunta a fi o mare reusita, iar pasionatii de selfie-uri se vor putea delecta cu pozele lor cat mai reusite. 16 megapixeli este senzorul camerei foto frontale, in timp ce camera foto principala va raspunde cu un senzor de 12 megapixeli.

Un detaliu foarte ciudat pentru HTC, este ca noul HTC U va fi lipsit de port jack audio de 3.5 milimetri, un trend care iata ca pare sa prinda din ce in ce mai mult pe piata smartphone. HTC U va beneficia in schimb de certificare impotriva prafului si a apei, cel mai probabil certificare de tip IP68, de care vorbeam recent si in cazul viitorului Samsung Galaxy Note 8.

O alta informatie interesanta legata de acest terminal este confirmata de acelasi leaker @evleaks care sustine ca HTC U nu va avea butoane pe marginile sale laterale. Utilizatorul va putea controla telefonul prin gesturi touch pe care le va aplica pe margini! Nu stim cat de buna este aceasta idee a celor de la HTC, chiar daca ea suna bine, pentru ca reprezinta o noutate.

Displayul terminalul va avea o rezolutie de 5.5 inch, asa ca vom avea de a face cu un ecran mai mic decat la HTC U Ultra. Nu va lipsi sticla curbata si protectia de calitate, in timp ce bateria sa ridica anumite semne de intrebare. Conform informatiilor din ultima perioada, HTC U va avea o baterie cu o capacitate de doar 3000 mAh, un detaliu pe care eu personal il gasesc absolut surprinzator.

HTC U

Sistemul de operare de pe acest handset va fi fara indoiala Android 7.1 Nougat, alaturi de HTC Sense versiunea cea mai recenta. Vom reveni cu detaliile oficiale ale noului flagship HTC in perioada lansarii si imediat dupa lansarea oficiala a acestui terminal. Cele mai noi si mai bune accesorii pentru telefoane HTC, de la huse HTC la folii de protectie si nu numai, le gasiti doar pe Catmobile.ro, la cele mai bune preturi din Romania.

Summary
HTC U a fost confirmat oficial si va fi lansat pe 16 mai
Article Name
HTC U a fost confirmat oficial si va fi lansat pe 16 mai
Description
Lansarea noului flagship HTC U va avea loc in data de 16 mai. Ce propune acest varf de gama al HTC aflam din acest articol