Reviews

HTC Desire 630 review, pret, specificatii tehnice

Home  »  Reviews

catmobile

acum 8 ani

HTC Desire 630 – Turn heads, stand out and make some noise

Producatorul asiatic HTC isi mentine reputatia pe care a creat-o in jurul device-urilor sale de durabilitate si fiabilitate.
Anul acesta la Mobile World Congress, HTC a lansat trei terminale din linia Desire si anume 825, 630 si 530. In cele ce urmeaza vom il vom prezenta pe HTC Desire 630, aflat la mijlocul gamei.

Desire 630 se remarca prin designul slim, cu o grosime de 8.3 milimetri si dimensiunile sale, care sunt echilibrate, lungimea de 14.9 centimetri pe o latime de 7.9 centimetri facand loc unui dispaly de 5 inci ce are o proportie cu carcasa de 66.2%. Partea frontala este acoperita cu sticla, marginile superioara respectiv inferioara fiind destul de proeminente.
Logo-ul HTC este situat in partea de jos, deasupra microfonului. Pe partea din spate, in coltul stanga sus regasim camera principala si sub ea blitul. Variantele de culoare in care acest smartphone vine sunt: Stratus White Remix cu duo color Chipsetul lui 630 poarta emblema Qualcomm Snapdragon 400 si gazduieste un procesor Quad-core Cortex A-7 ce ruleaza la o frecventa de 1.6 GHZ. Procesorul grafic Adreno 305 impreuna cu cei 2 GB de RAM permit acestui device sa ruleze decent si aplicatii destul de pretentioase. Memoria interna are capacitatea de 16 GB si poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD. Cum ii sta bine oricarui HTC, Desire 630 are incorporat HTC BoomSound si suporta Dolby Audio 5 la 24-bit/192kHz, ce rezulta in sunete clare si puternice, bineinteles cu casti adecvate.

? Cauta husa si accesorii pentru HTC Desire 630 »

Camera principala a acestui device beneficiaza de o diafragma f/2.4 si un senzor de 13 megapixeli. Marimea diafragmei permite efectuarea unor fotografii clare, diferenta vazandu-se si la luminozitate. Autofocusul si blitul LED fac parte din suita de dotari a acesteia, pe langa cele ale aplicatiei, cum ar fi HDR, panorama sau face recognition. Pentru modul video aceasta camera poate filma 1080p la 30 de cadre pe secunda. Camera de selfie are un senzor de 5 megapixeli si o apertura f/2.8.

Un mare avantaj al acestui telefon este bateria detasabila. Aceasta are o capacitate de 2200 mAh, ce permite un timp de functionare la utilizare medie de aproximativ o zi. Desire 630 este de asemenea compatibil cu retelele 4G LTE, configuratia hardware permitandu-i sa utilizeze vitezele 4G cu maximum de rezultate. Sistemul de operare cu care device-ul HTC vine preinstalat este Android Marshmallow 6.0 care cel mai probabil va putea fi upgradat cand o noua versiune va fi disponibila.

Pentru un telefon mid-range Desire 630 isi tine bine locul, fiind potrivit utilizatorului care foloseste smartphone-ul pentru taskuri obisnuite, cum ar fi navigare, muzica si poze. Am putea spune ca un dezavantaj l-ar constitui capacitatea bateriei, insa faptul ca este detasabila permite inlocuirea cu una mai puternica, cand acestea vor fi puse spre vanzare.

Surse: fonearena.com | gsmarena.com | ndtv.com | phonearena.com | bgr.in

HTC Desire 630 Android smartphone. Announced 2016, February. Features 3G, 5.0″ Super LCD capacitive touchscreen, 13 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

HTC Desire 630 Android smartphone. Announced 2016, February. Features 3G, 5.0″ Super LCD capacitive touchscreen, 13 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Summary
Review Date
Reviewed Item
HTC Desire 630
Author Rating
51star1star1star1star1star