Stiri

HTC Desire 555 specificatii, pret si alte detalii oficiale

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

HTC Desire 555 (3)Noul HTC Desire 555 a fost lansat oficial de catre compania taiwaneza pe piata din Statele Unite. Modelul este unul de buget, cu specificatii decente si un aspect destul de placut. Momentan, americanii vor trebui sa scoata din buzunar doar 120 de dolari pentru a-l achizitiona. Nu exista confirmari cum ca terminalul ar ajunge pana la sfarsitul anului si in Europa, cu toate ca cel mai probabil acest lucru se va intampla.

HTC Desire 555 specificatii si imagini oficiale

HTC a lansat acest terminal pentru operatorul american Cricket si chiar daca specificatiile sale nu sunt impresionante, pentru un smartphone de buget, HTC Desire 555 ofera destul de multe detalii utile.

Modelul HTC Desire 555 vine cu Android 7.0 Nougat din fabrica, ceea ce indubitabil este un avantaj important pentru viitorul utilizator. Acesta va putea sa descopere in acelasi timp avantajele interfatei proprietare, HTC Sense UI.

HTC Desire 555

Handset-ul este echipat cu un procesor marca Qualcomm, un model MSM 8909 Snapdragon 210 tactat la frecventa de 1.1 Ghz. Acest procesor este asociat cu placa grafica Adreno 304 si cu o memorie RAM de 2 GB.

Doar 16 GB a alocat HTC memoriei native, memorie care poate fi extinsa pana la 2TB conform specificatiilor oficiale, prin intermediul unui card extern de tip microSD.
Telefonul poate fi alimentat printr-o baterie Lithium – Polymer non removable de 2200 mAh, o baterie care ar trebui sa asigure o autonomie de cateva zile in standby. HTC Desire 555 este un smartphone 4 G LTE, cu ecran TFT LCD de 5 inch si rezolutie 1280×720 pixeli.

Densitatea pixelilor este calibrata la 294 pixeli per inch, dar ecranul pare suficient pentru ceea ce vrea HTC de la acest terminal si pentru configuratia sa generala. Avem un sunet bun sustine producatorul, datorita boxelor stereo frontale ale device-ului, precum si functii de conectivitate importante precum bluetooth 4.1, microUSB 2.0 sau Gps cu A-Gps.

Dotarile foto ale HTC Desire 555 sunt oarecum de nivel standard entry-level. Modelul are o camera frontala pentru selfie-uri de 5 megapixeli si o camera principala de 8 megapixeli cu flash LED, autofocus, zoom 4X si filmare in rezolutie HD. Nu lipsesc senzorul de proximitate si accelerometrul.

Smartphone-ul HTC Desire 555 cantareste 140 de grame si are o grosime de 8.4 milimetri.

Summary
product image
Author Rating
1star1stargraygraygray
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
HTC
Product Name
HTC Desire 555
Price
$ 120