Reviews

HTC Butterfly 2 review, pret, specificatii tehnice

Home  »  Reviews

catmobile

acum 8 ani

HTC Butterfly 2 – Pareri si specificatii tehnice

De-a lungul timpului producatorul asiatic HTC si-a divizat produsele in doua game distincte: HTC One la nivelul premium si Desire la entry spre mid range. Dar exista ceva in afara acestui clasament, si anume gama Butterfly, care s-a facut remarcata prin aparitia lui J Butterfly.

HTC Butterfly 2

HTC Butterfly 2 continua linia inceputa de J, acesta fiind lansat in august 2014. Desi destul de vechi, prin caracteristicile sale el reuseste sa tina pasul cu telefoanele aparute anul acesta, fiind in unele cazuri superior. Pentru inceput, acest telefon nu impartaseste cu linia M aceeasi constructie unibody din aluminiu, ci este construit din policarbonat mat, care desi ii confera o greutate mai scazuta, de 151grame, fata de M8 care are 160 de grame, ii face carcasa un pic mai groasa cu cativa milimetri. Desigur, cel mai important aspect este adoptarea standardului IP5x, care ii confera lui Butterfly 2 protectie impotriva apei, fara a introduce tot felul de capacele si protectii pentru porturile aparatului. De asemenea, introducerea standardului IP5/7 adauga un plus de protectie impotriva prafului.

Cauta accesorii pentru modelul HTC Butterfly 2!

Huse minions

Display-ul acestui device este acelasi de pe One M8, fara insa a impartasi aceleasi calitati. Daca rezolutia de 1080 x 1920 si dimensiunea de 5 inci il pun pe picior de egalitate cu alte modele, ecranul este „umbrit” de limitarea luminozitatii. Acest aspect il face uneori destul de dificil de urmarit indoor, unde modul auto de ajustare a luminozitatii nu ofera destula promptitudine. Totusi, in lumina soarelui este usor de urmarit, culorile vii si contrastul bun aducand un plus la acest capitol.

HTC Butterfly 2 Review

Chipset-ul Snapdragon 801 contine un procesor Krait 400 de 2,5 GHZ quad-core, un GPU Adreno 330 si 2 GB de RAM. Aceasta configuratie impreuna cu sistemul de operare Android 4.40, cu posibilitate de upgrade ii permit sa ruleze fara dificultate aplicatii destul de solicitatnte, si cel mai important la acest telefon, lag-ul este foarte mic sau inexistent. Butterfly 2 este single sim, cu o memorie interna de 16 GB si posibilitatea de extindere prin intermediul unui card micro SD la 128 GB.

HTC Butterfly – Camera de 13 Mp

HTC Butterfly 2 camera

Designerii de la HTC au renuntat la camera de 4 MP Ultrapixel in favoarea unei camere de 13 megapixeli, cu o diafragma f/2.0, BSI, blit dual LED si un al doilea senzor pentru a completa sistemul „Dual-Camera”. Camera secundara este de 5 megapixeli si este situata deasupra ecranului. Aplicatia camerei principale este identica cu cea de pe M8, iar in modul video aceasta filmeaza 1080p.Desi era de asteptat, capacitatea bateriei crescuta, de 2700 mAh, nu este mult diferita fata de cea de la M8, de 2600 mAh. Acest aspect confera acelasi timp de utilizare, fara vreo diferenta majora.

Review HTC Butterfly 2 - INSPIRED DESIGN

Review HTC Butterfly 2 – INSPIRED DESIGN

HTC Butterfly 2 – Concluzii

In concluzie, pentru aproape aceleasi performante cu HTC one M8, Butterfly 2 compromite carcasa de aluminium premium, insa vine cu o camera mai performanta si o baterie de capacitate sporita. Adresat utilizatorului obisnuit, el reuseste sa isi indeplineasca rolul fara probleme, iar carcasa din plastic confera un plus de rezistenta in cazul zgarieturilor, acestea fiind mai greu de observat pe acest material comparativ cu aluminiul.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
HTC
Product Name
Butterfly 2
Price
RON 2.148
Product Availability
Available in Stock