Stiri

HTC 10 review, pret, specificatii tehnice

Home  »  Stiri

catmobile

acum 8 ani

HTC 10 – Performanta fara egal

De curand, mai precis pe 13 aprilie, HTC si-a anuntat noul flagship, HTC 10. Acesta continua linia one M, fara sa mai integreze aceasta denumire in numele sau. Lansarea oficiala a acestui model va avea loc in luna mai a acestui an.

htc 10 pareri
Prin 10, HTC schimba radical designul cu care ne-au obisnuit predecesorii sai. Este eliminata grila difuzorului si zona de deasupra ecranului pe care se regaseste logo-ul companiei. Acest aspect permite ecranului de 5.1 inch sa iasa in evidenta, fara ca telefonul sa para exagerat de lung. De asemenea a fost eliminat stratul suplimentar de lac ce acoperea carcasa lui M9, carcasa de aluminiu a lui 10 imprimand un feel aparte.

HTC 10 – Specificatii Tehnice

Toata partea din fata a fost acoperita cu sticla Corning Gorilla Glass 4, iar camera frontala beneficiaza de stabilizator de imagine. Desi a fost eliminata grila difuzorului, HTC 10 este dotat cu doua difuzoare ce prin fidelitatea cu care redau sunetele il pun in topul smartphone-urilor care exceleaza la acest capitol. Acest model va fi lansat cu Android 6.0.1, iar skinul care ii va defini interfata se numeste „HTC Sense 8.0”.

? Cauta husa si accesorii pentru modelul HTC 10!

Huse HTC 10

Performantele lui HTC 10 se ridica la nivelul asteptarilor, el venind echipat cu un chipset Snapdragon 820, cu doua procesoare: un dual-core de 2.15 GHZ si un dual core de 1.6 GHZ. O alta noutate este renuntarea la arhitectura ARM Cortex, aceasta fiind inlocuita cu Kyro de 64 de biti. Desi arhitectura Kyro este mai performanta, se simte o limitare din cauza nucleelor, majoritatea smartphone-urilor mid spre high-end avand cel putin un quad core. GPU-ul Adreno 530 si cei 4 GB de RAM il ajuta totusi sa se descurce si cu aplicatiile mai pretentioase.

Camera si poze HTC 10

         

Camera principala are un senzor de 12 MP HTC UltraPixel 2, apertura f/1.8, cu blit dual LED in doua tonuri si autofocus laser. In modul video aceasta inregistreaza 4k. Cum mentionam mai sus, camera de selfie beneficiaza de OIS (stabilizator de imagine. Pe partea de software, HTC sustine ca a optimizat aplicatiile cu sistemul de operare astfel incat viteza de lansare este dubla fata de predecesori. De exemplu, aplicatia camerei se deschide in 0.6 secunde.

Review Video HTC 10 – Simplificare si optimizare

Bateria care il alimenteaza pe HTC 10 are o capacitate de 3000 mAh si suporta Quick Charge 3.0, producatorul mentionand ca acesta este capabil sa incarce 50% in 30 de minute. Modul extrem de economisire a bateriei confera o autonomie de aproape 19 zile in stand-by si 27 de ore in convorbire. Nu ramane decat sa testam acest lucru cand telefonul va fi pus la vanzare.

Comanda de pe catmobile.ro › Huse telefoane › Huse HTC › Huse HTC 10 › http://bit.ly/AccesoriiHtc10

HTC 10 – noua generatie de smartphone-uri de top

Primele impresii duc spre un telefon echilibrat, care tine pasul cu evolutia, aspectele nou introduse fiind bazate in mare parte pe feedback-ul oferit de utilizatorii modelelor precedente. Nu mai este mult de asteptat pana la lansarea oficiala, iar probabil in Romania va fi lansat undeva prin toamna, iar atunci ne vom putea face o impresie reala despre acest telefon.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
HTC
Product Name
HTC 10, 32GB, Carbon Grey
Price
RON 2.549
Product Availability
Available in Stock