Reviews, Stiri

Honor V10 a fost lansat oficial: specificatii tehnice, pret, pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Brandul Honor de la Huawei a lansat oficial flagshipul Honor V10, un telefon despre a carui anuntata lansare am scris si noi in ultima vreme. Aflam detalii complete despre acest nou varf de gama al subdiviziei Honor in cele ce urmeaza.

Honor V10 specificatii tehnice, pareri, pret

Asa cum era de asteptat, Honor V10 impresioneaza la multe capitole. Are destule argumente pentru a se impune pe acest segment de piata vizat de Huawei si propune un aspect spectaculos.

Honor V10 (2)

Device-ul este dominat in partea sa frontala de ecranul de tip FullView cu afisaj 18:9 si diagonala de 5.99-inch. Rezolutia este una Full HD + asa cum se vehicula in perioada de prelansare (2160 x 1080 pixeli). Sub capota avem un procesor productie proprie a celor de la Huawei, modelul octa-core Huawei Kirin 970.

Platforma este echipata cu patru nuclee de 2.4Ghz Cortex A73, dar si cu alte patru nuclee de 1.8 Ghz Cortex A53.Procesorul este asociat cu placa video Mali-G72 MP12 GPU, in timp ce producatorul a decis sa aloce 4GB memoriei de tip RAM a telefonului in versiunea de baza si 6 GB RAM pentru versiunea mai scumpa si mai puternica.

In ceea ce priveste stocarea de date, pe Honor V10 avem o capacitate de stocare standard diferita in functie de versiunea terminalului. Pentru 4GB RAM avem un Honor V10 cu 64 GB capacitate de stocare a datelor, iar pentru 6GB RAM avem un Honor V10 cu 128 GB capacitate de stocare a datelor.E drept, producatorul asigura si o versiune de 64 GB ROM pentru versiunea de 6 GB RAM. Toate pot fi insa extinse prin intermediul slotului care permite atasarea de carduri externe de memorie, de tip microSD. Din primele informatii, memoria nativa poate fi extinsa pana la 256 GB.

Honor V10 este un smartphone hybrid dual SIM (nano SIM + nano SIM / microSD) care ruleaza din cutie Android 8.0 Oreo, cel mai nou sistem de operare al Google. Acest sistem este insa customizat cu o versiune eleganta si rapida de EMUI 8.0, interfata proprietara a celor de la Huawei.

Honor V10

Frontal, pe langa panelul FullView care acopera cea mai mare parte din partea frontala a device-ului, descoperim senzorul de amprente i o camera foarte buna pentru selfie-uri si video calling, camera cu senzor de 13 megapixeli la bord si apertura F/2.0.

Pe spate in schimb, Honor V10 vine cu o camera foto duala, care detine doi senzori de 16 (RGB), respectiv 20 (monochrome) megapixeli. Avem o apertura F/1.8 si LED Flash, dar si capacitate de inregistrare video la rezolutie Ultra HD (4K).

Autonomia de pe Honor V10 este asigurata de o baterie de 3.750 de miliamperi cu tehnologie de incarcare rapida Super Charge. Conform producatorului, aceasta tehnologie ajuta utilizatorul sa-si incarce handeset-ul de la 0 la 50% in aproximativ o jumatate de ora.

Honor V10 disponibilitate si pret

Modelul Honor V10 va putea fi achizitionat pe culori precum negru, albastru, auriu si rosu si este evaluat in versiunea sa cea mai ieftina la 409 dolari. Pentru versiunea de 6 GB cu 64 GB ROM, viitorul utilizator va fi nevoit sa scoata din buzunare 455 de dolari, iar cea mai scumpa versiune esre pretuita la 530 de dolari. Honor V10 va deveni disponibil la precomanda in China incepand cu data de 5 decembrie.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Huawei / Honor
Product Name
Honor V10