Stiri

Honor DUK-TL30: Huawei pregateste un nou model Honor, cu 6 GB RAM si display 5.7 inch

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Timesnews anunta ca Huawei pregateste pentru luna februarie prototipul Honor DUK-TL30, un urmas al Honor 8 (recenzie Huawei Honor 8) si un posibil concurent pentru smartphone-urile de top de pe piata ale Apple si Samsung. Anumite surse din presa chineza sustin ca Honor DUK-TL30 va fi de fapt noul flagship al companiei si va purta denumirea de Huawei Honor 9. Totul pare pentru moment la nivel de zvon, insa certitudinea presei asiatice este aceea ca celebra companie chineza va incerca sa impresioneze piata smartphone in acest debut de an prin lansarea unui terminal important si pe alocuri remarcabil. Cel mai probabil, Honor DUK-TL30 va fi lansat in cadrul evenimentului MWC 2017, eveniment care va debuta pe 27 februarie.

Honor DUK-TL30 posibile specificatii

Honor DUK-TL30

Honor DUK-TL30

Phablet-ul pe care il pregatest celebra companie chineza este impresionant din punct de vedere al specificatiilor vehiculate pe piata si pare sa depaseasca Huawei Honor 8(aici huse pentru aceste model). Nu si din punct de vedere al designului insa, intrucat modelul pare sa semene mult prea tare cu variantele lansate recent pe piata de Apple (iPhone 7 Plus mai exact). Nu mai surprinde insa de mult pe nimeni lipsa de imaginatie in acest sens a companiilor producatoare de telefoane mobile din Asia, iar eticheta standard de inspiratie pare sa ramana iPhone, probabil pentru multi, cel mai aspectuos smartphone din ultimii ani.

La capitolul performante tehnice insa, noul flagship pe care il anunta Huawei se remarca puternic prin display-ul Quad HD (2560×1440 pixeli) si diagonala de 5.7 inch, o rezolutie apreciabila menita sa impresioneze. La fel de impresionant suna si cei 6 GB memorie RAM despre care se vorbeste anticipativ in presa chineza pentru urmasul Honor 8, in timp ce procesorul octa-core pare un Huawei Kirin 960 sprijinit de acceleratorul grafic ARM Mali-G71 MP8. Sau cel putin asta sustine Timesnews ca vom gasi la noul terminal „minune” propus de Huawei. Daca in privinta memoriei RAM lucrurile stau minunat pe hartie, Honor DUK-TL30 are o oferta generoasa si in ceea ce priveste memoria flash, cifrata undeva la 128 GB. Evident, ea poate fi suplimetata, pentru ca phableta va fi dotata cu slot micrSD. Conform asteptarilor sursei citate, camera foto principala a terminalului va fi utilata cu un senzor de imagine de 12 megapixeli si flash Led dual tone, in timp ce camera secundara pentru selfie-uri va miza pe un senzor de 8 megapixeli. In ceea ce priveste prima camera a item-ului, anumite surse din China sustin si varianta ca acest mode de telefon va avea inca un senzor de 2 megapixeli pe camera principala. Fara indoiala, Honor DUK-TL30 va mizat pe Android 7.0 Nougat, un sistem de operare cerut insistent chiar de catre fanii Huawei din Asia. Remarcabila va fi si bateria device-ului, care la dimensiunile apreciabile ale smartphone-ului nici nu putea avea dimensiuni medii. Ea va beneficia de functia fast-charghing si va fi inzestrata cu 3900 mAh. Greutatea pe care o va atinge noul produs al Huawei va fi sub 200 de grame, cel mai probabil undeva inspre 185 de grame, dezvelindu-ne astfel un dispozitiv usor si extrem de subtire pentru aceste dimensiuni (se vorbeste de 6.95 milimetri grosime). Chiar daca pare un smartphone extrem de aspectuos, nu va temeti sa-l imbracati corespunzator pentru a-l proteja. Oferta noastra de huse Huawei se va mari in curand si cu accesorii pentru acest telefon.

Honor DUK-TL30

Honor DUK-TL30

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes