Reviews, Stiri

Homtom HT26 a fost lansat oficial: pret, specificatii si disponibilitate

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Homtom HT26Compania chineza HOMTOM a lansat pe piata oficial noul Homtom HT26, un telefon foarte accesibil ca pret. De altfel, smartphone-ul face parte din strategia cea mai cunoscuta a companiei chineze, care cauta sa propuna in fiecare an multe terminale cu preturi sub 100-120 de dolari. Ce propune acest terminal si ce specificatii are, aflam in cele ce urmeaza.

Homtom HT26 specificatii tehnice

Noul smartphone al companiei HOMTOM este un telefon de buget, foarte compact, cu aspect placut si margini curbate. Pentru un telefon de 60 de dolari, acest device nu arata deloc rau. Nu suntem inca siguri cat de calitative sunt materialele folosite la constructia sa, dar aspectul pare unul decent.

Homtom HT26 (3)

Homtom HT26 vine insa cu un ecrand e doar 4.5 inch in diagonala cu rezolutie 854 x 480 pixeli. Calitatea detaliilor oferite de acest ecran nu este una impresionanta, dar luminozitatea si contrastul sunt realmente decente. De remarcat ca marginile sale sunt destul de subtiri. Avem protectie Corning Gorilla Glass pe acest IPS panel si o imagine oarecum stylish. Rezolutia FWVGA nu este este impresionanta, dar telefonul vine cu un procesor bun pentru acest nivel.

In discutie este un procesor MediaTek MTK6737 de 1.3 Ghz, chipset cuplat cu placa video Mali T720-Mp2. Avem 1GB memorie RAM la dispozitie si 8 GB ROM (stocare de date). Pentru extinderea memoriei native se poate apela la un card microSD, pentru ca telefonul beneficiaza de un slot pentru astfel de carduri.

Compartimentul foto este „utilat” cu camere de 8 si 5 megapixeli, care din pacate, conform majoritatii scenariilor par sa tredeze usor mediocritatea telefonului la acest capitol.

Homtom HT26 (2)

Homtom HT26 ruleaza din fabrica Android Nougat si se bazeaza pe o baterie cu capacitate de 2300 miliamperi. Avem suport 4G si OTG pe acest gadget, care peste toate, nu costa deloc mult!

Homtom HT26 pret si disponibilitate

Daca v-a atras cumva atentia Homtom HT26, il puteti achizitiona din urmatoarele magazine:

Homtom HT26 via Aliexpress.com pentru 55,99 $
Homtom HT26 via Gearbest.com pentru 59,99 $

In testele AnTuTu acest telefon a obtinut un scor mic de 36000 de puncte. Mentionam ca displayul sau permite multitouch in 5 puncte si are o densitate a pixelilor de 218 pixeli per inch. Procesorul are 4 nuclee Cortex A53 la bord si este construit pe o tehnologie de 28 nm. Frecventa la care este tactata placa video este de 550 Mhz. Bateria poate asigura o autonomie de pana la 5-6 zile in stanbdy si de pana la 7-8 ore la utilizare hardcore. Nu beneficiaza insa de tehnologie de incarcare rapida. Pentru acest pret, credem ca Homtom HT26 este un device destul de interesant, care se va lovi insa de reticenta utilizatorilor legata de brand-ului din spatele item-ului.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Homtom
Product Name
Homtom HT26
Price
$ 60