Stiri

HMD Global va lansa si Nokia 3310 3G in septembrie sau octombrie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Nokia 3310 3GNici cei mai optimisti dintre specialistii celor de la HMD Global nu se asteptau ca Nokia 3310 2017 sa aiba un impact atat de puternic. In Finlanda, tara de origine a companiei, telefonul se vinde neasteptat de bine, dar modelul se bucura de un raspuns pozitiv din partea clientilor Nokia si in alte colturi ale Europei si chiar ale lumii.

Un review Nokia 3310 (2017) gasiti si pe site-ul nostru: l-am cumparat, ne-am jucat cateva zile cu el, l-am testat si rezultatul l-am asezat in scris.

Nokia 3310 3G va fi disponibil cel tarziu in octombrie

Existau destule zvonuri pe piata care anuntau ca Nokia planuieste si lansarea unui model 3G pentru legendarul sau device. Se pare ca aceste zvonuri incep sa prinda contur, pentru ca majoritatea site-urilor importante de specialitate ne anunta astazi ca HMD Global va lansa o versiune de Nokia 3310 3G. Un feature phone atractiv, usor si … care evident se va baza pe autonomie.

Modelul din acest an a fost lansat la Mobile World Congress 2017 in februarie, alaturi de telefoane precum Nokia 6, Nokia 5 si Nokia 3. Printr-o operatiune de PR inspirata, Nokia 3310 (2017) a fost propus pietei, invocand nostalgia anilor 2000 in care clasicul 3310 facea istorie. Din pacate insa, modelul lansat in acest an, desi vizibil imbunatatit, nu beneficiaza decat de conectivitate de tip 2G. Dar Nokia, nu a depus armele!

Se pare ca HMD Global va anunta in curand noua versiune de Nokia 3310 3G. S-a zvonit initial ca aceasta versiune ar urma sa fie lansata pe 16 august odata cu Nokia 8, insa conform celor mai noi informatii Nokia 3310 3G va fi lansat in septembrie (separat) sau cel tarziu in debutul lunii octombrie.

Asa cum puteti observa mai sus, operatorul irlandez Three Ireland a confirmat ca va primi in oferta sa modelul de Nokia 3310 3G. De asemenea, luna trecuta, un model de telefon Nokia cu numele de cod TA-1036 a primit certificare FCC, ceea ce inseamna ca acest terminal (care se presupune ca este Nokia 3310 3G) ajunge in Statele Unite. Absenta 3G-ului de pe telefon a facut ca vanzarile gamei sa fie mai mici decat ar fi putut sa fie, pentru ca multi clienti s-au simtit afectati de acest detaliu. Tinand cont ca azi, majoritatea producatorilor merg pe 4G VoLTE, decizia Nokia a fost intr-adevar greu de inteles, mai ales in contextul in care acum, operatiunea 3G pare posibila chiar si pe acest model.

Summary
HMD Global va lansa si Nokia 3310 3G in septembrie sau octombrie
Article Name
HMD Global va lansa si Nokia 3310 3G in septembrie sau octombrie
Description
Producatorul finlandez va lansa in curand si Nokia 3310 3G, o versiune superioara a modelului lansat in februarie in acest an