Stiri

HMD Global ar putea lansa Nokia 7 si Nokia 8 in vara

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

HMD Global ar putea lansa Nokia 7 si Nokia 8 in vara → Concernul HMD Global ar urma sa lanseze alte doua noi modele de telefoane in viitorul apropiat, telefoane care vor purta denumirea de Nokia 7, respectiv Nokia 8. Dupa ce am fost partasi la lansarea modelelor Nokia 3 (review), Nokia 5 (review) si Nokia 6 (review) in acest debut de an, compania finlandeza lucreaza se pare asiduu la cele doua noi modele de dispozitive. Daca despre Nokia 8 informatiile s-au scurs cu repeziciune inca din finalul anului trecut, mai nou, exista anumite surse care confirma ideea ca HMD Global va propune in acest an si un model Nokia 7.

Nokia 7 si Nokia 8 doua mid-range de calitate

Nokia 7 si Nokia 8Informatiile referitoare la noile modele de telefoane pe care le pregateste Nokia nu sunt foarte multe in acest moment si in niciun caz confirmare. Certa pare insa ideea ca provider-ul finlandez le va lansa in acest an, iar despre Nokia 8 am discutat si noi pe blogul catmobile.ro in urma cu ceva timp.

Atat Nokia 7 cat si Nokia 8 vor fi doua modele mid-range, cu toate ca anumite surse acreditau ideea ca Nokia 8 va fi un terminal de top care ar urma sa foloseasca un procesor impresionant, asa cum este Snapdragon 835, procesor pe care il vom putea gasi in modelele Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus care vor fi lansate in acest an. Din cate se pare insa, Nokia nu va opta pentru un chipset atat de puternic, iar noile informatii sustin ideea ca Nokia 7 va fi spre exemplu echipat cu un procesor Snadpragon 660 de la Qualcomm. Adica un procesor de top din noua generatie de procesoare pentru segmentul mid-range pregatit de Qualcomm. Cum acest procesor nu a aparut inca pe piata, este clar ca in acest moment totul ramane la nivel de speculatii, pentru ca este putin probabil sa avem date concrete si exacte in acest moment legat de specificatiile unor terminale care ar putea fi lansate in toiul verii.

Exista totusi surse certificate in materie care anunta ca Nokia 8 va beneficia de un ecran Quad HD cu rezolutie 2650×1440 pixeli. O informatie care nu poate fi verificata complet, pentru ca inca nu stim daca Snapdragon 660 de la Qualcomm poate suporta o rezolutie atat de puternica. Ideea nu este insa singulara si provine din mai multe surse din Statele Unite si China, astfel ca nu este exclus sa avem un Nokia 8 cu ecran QHD. Nokia 7 in schimb va beneficia de ecran Full HD aproape sigur. Un ecran mai mic dar cu rezolutie 1920×1080 pixeli si o foarte buna densitate a pixelilor sustine China Today.

HMD Global ar putea lansa Nokia 7 si Nokia 8 in vara

Nokia 7 si Nokia 8 la finalul lunii iunie?

Data aparitiei celor doua terminale Nokia 7 si Nokia 8 este si ea incerta, dar daca este sa dam crezare sursei citate mai sus, am putea benficia de o lansare spectaculoasa a noilor mid-range-uri Nokia undeva la inceputul lunii iulie, sau chiar finalul lunii iunie.

Nokia a anuntat in acest an ca va lansa mai multe terminale interesante, iar zvonurile din ianuarie sustineau ca HMD pregateste nu mai putin de 7 smartphone-uri. Trei dintre aceste modele au fost deja prezentate oficial la Mobile World Congress 2017 si au fost analizate pe site-ul nostru. De altfel, daca doresti achizitionarea unei huse Nokia 3, a unei huse Nokia 5 sau a unei huse Nokia 6 poti accesa aceste link-uri si observa cele mai noi produse pe care Catmobile Accesories le-a adus pentru dumneavoastra.

Unul dintre modele va fi aproape sigur un flagship, asa ca nu este exclus ca in 2017 sa beneficiem si de un Nokia 10, care sa aiba dotari si aspect de top. La fel cum nu este exclus in acest moment ca HMD Global sa includa in telefoanele sale cu statut de flagship procesorul Snapdragon 835.

Despre strategia Nokia si HMD Global vom mai discuta in perioada urmatoare cand vom analiza informatiile noi pe care le vom avea legate de noile terminale Nokia 7 si Nokia 8.

Nokia 7 si Nokia 8 (2)

Summary
HMD Global ar putea lansa Nokia 7 si Nokia 8 in vara
Article Name
HMD Global ar putea lansa Nokia 7 si Nokia 8 in vara
Description
HMD Global ar urma sa lanseze alte doua noi modele de telefoane in viitorul apropiat, telefoane care vor purta denumirea de Nokia 7, respectiv Nokia 8.