Stiri

Google Pixel 2 XL primeste certificarea FCC: lansarea oficiala in octombrie?

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

In urma cu cateva saptamani, smartphone-ul Google Pixel 2 primea certificarea oficiala din partea Comisiei Federale pentru Comunicatii din Statele Unite (FCC). Acum, este randul „fratelui sau mai mare”, Google Pixel 2 XL sa primeasca aceeasi certificare confirmandu-ne ca cele doua foarte asteptate terminale sunt la un pas de lansarea oficiala. Cel mai probabil, aceasta va avea loc in data de 4 octombrie, daca este sa dam crezare celor mai noi informatii din presa de specialitate americana.

Google Pixel 2 XL lansat pe 4 octombrie?

Conform listarii FCC, Google Pixel 2 XL este prezent in baza de date cu numele de cod „G011C”, care suna intr-adevar foarte apropiat de numele de cod al Google Pixel 2 (cunoscut in listarea FCC ca „G011A”).

Acesta este insa numele de cod specific pentru inregistrarile FCC, pentru ca numele real de cod cu care Google isi prezinta terminalele este unul diferit. Spre exemplu, Google Pixel 2 este denumit Taimen.

Google Pixel 2 XL

In ceea ce priveste cele mai importante specificatii ale sale Google Pixel 2 XL se zvoneste ca va miza pe un ecran de 5.99 inch in diagonala care va suporta o rezolutie de 1440 pixeli. Este de asteptat ca terminalul sa aiba un design de tip full screen, asa cum am vazut deja pe LG V30 sau LG G6. Cel mai probabil, chipsetul care va motoriza atat Google Pixel 2 XL cat si Google Pixel 2 va fi Snapdragon 835, varful de gama din 2017 de la Qualcomm.

La fel ca si fratele sau mai mic, Google Pixel 2 XL nu va avea mufa de 3.5 milimetri audio, insa va beneficia de Android 8.1 Oreo, aplicatii de tip Google Lens, Alway-On Display si difuzoare duale pe partea din fata. Aceste caracteristici le vom asi pe ambele terminale.

Google Pixel 2 XL (3)

Presa americana noteaza ca Google va organiza un eveniment major pe 4 octombrie, data la care am putea vedea oficial si noile Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL. Va reamintim ca anul trecut, Google a anuntat cele doua terminale din 2016 pe 20 septembrie, iar prezentarea lor oficiala a avut loc chiar pe 4 octombrie. Nu ne mai desparte deloc mult timp pana la fericitul moment in care ambele terminale vor fi confirmate oficial, oferindu-ne sansa sa analizam progresul…sau regresul companiei Google in ceea ce priveste aceste doua terminale, foarte apreciate in 2016.

Summary
Google Pixel 2 XL primeste certificarea FCC: lansarea oficiala in octombrie?
Article Name
Google Pixel 2 XL primeste certificarea FCC: lansarea oficiala in octombrie?
Description
Smartphone-ul Google Pixel 2 XL ar putea fi lansat pe 4 octombrie in SUA dupa ce a primit recent si certificarea FCC