Stiri

Google Pixel 2 si Pixel 2 XL ar urma sa fie lansate pe 5 octombrie

Home  »  Stiri

catmobile

acum 7 ani

Celebrul insider, Evan Blass, vine cu o informatie noua privitoare la Google Pixel 2 si Pixel 2 XL: cele doua telefoane de top ale companiei Google ar urma sa fie lansate la inceputul lunii octombrie!

Google Pixel 2 si Pixel 2 XL: la trei saptamani de iPhone 8

Pe contul oficial de Twitter al celebrului leaker, apar noi informatii despre Google Pixel 2 si Pixel 2 XL, cele doua telefoane pe care Google le va „arunca” pe piata in acest final de an. Primul detaliu important pe care Blass il confirma este faptul ca ambele telefoane vor beneficia de noul chipset Snapdragon 836 de la Qualcomm. Ce este de fapt Snapdragon 836? Este vorba despre o versiune putin imbunatatita a procesorului „vedeta” din 2017, Snapdragon 835, chipset dedicat telefoanelor de top din acest an.

Mai departe, Evan Blass sustine ca Google Pixel 2 si Pixel 2 XL vor avea acelasi design ca si anul trecut, urmand a beneficia de display fara margini. Dar, de departe, cel mai important detaliu care vine dinspre cunoscutul insider american este data de lansare Google Pixel 2 si Pixel 2 XL.

Daca deja aveam cunostinta despre o parte dintre specificatiile telefoanelor, confirmate partial si de Blass, celebrul leaker ne anunta acum ca cele doua handset-uri marca Google vor fi lansate pe 5 octombrie. Adunand detaliile care ne anunta cand va fi lansat iPhone 8, am putea deja sa ne gandim la faptul ca Google Pixel 2 si Pixel 2 XL vor fi lansate la trei saptamani distanta de flagshipul companiei Apple. Daca aceasta data se va confirma, aproape sigur ea nu a fost intamplator aleasa, tinand cont ca pe 5 octombrie 2016 a debutat pe piata generatia Pixel.

Va reamintim ca se speculeaza din ce in ce mai intens faptul ca ambele dispozitive vor fi lipsite de mufa pentru casti de 3.5 milimetri. Fara indoiala, Google Pixel 2 si Pixel 2 XL vor rula din fabrica cel mai nou sistem de operare al Google, noul Android 8.0 Oreo. Detalii despre pretul acestor doua dispozitive nu au iesit inca la iveala, dar ne asteptam ca suma sa fie undeva peste 3000-3200 de lei.

Summary
Google Pixel 2 si Pixel 2 XL ar urma sa fie lansate pe 5 octombrie
Article Name
Google Pixel 2 si Pixel 2 XL ar urma sa fie lansate pe 5 octombrie
Description
Conform celebrului insider Evan Blass, Google Pixel 2 si Pixel 2 XL ar urma sa fie lansate in data de 5 octombrie