Stiri

Google Pixel 2 a obtinut certificarea FCC

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Google Pixel 2 este fara indoiala unul dintre cele mai asteptate terminale in aceasta perioada a anului. Device-ul se apropie insa cu pasi mari de oficializare, dupa ce site-urile de specialitate au anuntat ca telefonul a obtinut recent certificarea FCC. Surpriza care vine dinspre Pixel 2 este confirmarea ca device-ul va fi intr-adevar produs de HTC.

Google Pixel 2 vine cu Android 8.0.1 : va fi primul device cu aceasta versiune de OS

Noul telefon a fost inregistrat cu numele de cod GO11A de catre cei de la FCC. La fel ca si HTC U11, noul Google Pixel 2 va beneficia de o tehnologie de tip Edge Sense, care e drept, in cazul sau, poarta o alta denumire. Este vorba despre Active Edge prin care utilizatorul poate „strange” telefonul in mana pentru a activa anumite functii. Una dintre aceste functii va fi Google Assistant, sustine Gizbot.com.

Google Pixel 2 specificatii

Aflam din start ca terminalul Google Pixel 2 este produs in Taiwan, adica tara de origine a HTC Corporation. Sistemul de operare de pe noul Pixel 2 va fi o premiera, terminalul urmand a rula proaspat scos din cutie direct Android 8.0.1. Pe scurt, Google Pixel 2 va fi primul device de pe piata care va folosi acest sistem de operare al Google. Conform celor de la Gizbot, surprinde faptul ca acest sistem de operare va ocupa nu mai putin de 21% din memoria standard de 64 GB.

La nivel de design, telefonul va avea margini destul de mari anunta aceeasi sursa, in timp ce display-ul sau va fi unul de numai 5 inch. In rest, Google Pixel 2 este asteptat sa fie lansat cu cel mai puternic procesor de pe piata, chipset-ul pe care Qualcomm l-a dedicat in 2017 high-end-urilor. Este vorba despre Snapdragon 835, care va fi cuplat cu 4 sau 6GB memorie RAM. Gizbot sustine ca device-ul va avea o camera potenta pe partea din spate, dar care nu va fi una duala, asa cum se anunta din diverse surse in ultima vreme.

Intr-o informatie de ultima ora confirmata de site-ul techradar, se arata ca Google Pixel 2 va fi lipsit de mufa pentru casti de 3.5 milimetri. De asemenea, design-ul telefonului nu va fi atat de impresionant pe cat se credea initial. Viitorul flagship al Google a fost zarit la inceputul lunii in imagini reale, astfel ca puteti sa-l analizati vizual accesand link-ul urmator » Google Pixel 2 imagini . Celalalt Pixel din 2017, Google Pixel 2 XL va fi un terminal de dimensiuni mai mari. Acesta ar urma sa aiba un panel OLED de 5.99 inch si procesor Snapdragon 835 de 2.45 Ghz. Conform informatiilor din presa indiana, Google Pixel 2 XL va avea un procesor la fel de puternic, 4 GB memorie RAM si 64 GB capacitate de stocare a datelor in versiunea standard.

Summary
Google Pixel 2 a obtinut certificarea FCC
Article Name
Google Pixel 2 a obtinut certificarea FCC
Description
Din ce in ce mai aproape de lansarea oficiala, terminalul Google Pixel 2 a obtinut si certificarea FCC confirmand parteneriatul cu HTC