Stiri

Gionee X1 » detalii oficiale

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Chinezii de la Gionee au lansat astazi un device entry-level cu design atragator si pret foarte accesibil. Smartphone-ul denumit Gionee X1 va fi comercializat pentru inceput in zona Asia si va costa 140 de dolari, aproximativ 550 de lei.

Gionee X1 detalii oficiale

Noua creatie a companiei Gionee imbraca „haine” metalice si aspectuoase. Telefonul este un dual sim Dual Stanbdy cu capacitate de conectivitate 4G LTE si port microUSB.

Gionee X1 vine cu GPS si Bluetooth 4.2, avand o autonomie asigurata de o puternica baterie de 3000 mAh. Partea din fata a terminalului este dominata de un ecran IPS LCD cu diagonala de 5 inch si rezolutie HD, in speta 1280 x 720 pixeli.

Gionee X1

Device-ul ruleaza din cutie Android 7.0 Nougat, un sistem de operare care este customizat cu interfata Amigo 4.0, cea mai recenta versiune.

Gionee X1 se bazeaza pe un procesor quad-core pe 64 de biti de la MediaTek, model MT6737, tactat la frecventa de 1.3 Ghz. Acest chipset este cuplat cu o memorie RAM de 2GB si cu placa video ARM Mali T720. Memoria nativa a dispozitivului este de 16 GB, o capacitate care poate fi extinsa pana la 256 GB prin intermediul slotului de carduri microSD.

Dotarile foto sunt destul de bune, iar Gionee X1 surprinde prin faptul ca are acelasi senzor pe fata si pe spate. Mai exact, surprinde prin rezolutia identica a celor doi senzori atat pentru camera frontala cat si pentru camera principala. 8 megapixeli cu flash LED Dual avem pe partea din spate a terminalului si 8 megapixeli rezervari selfie-camerei.

Gionee X1 (2)

Noul Gionee X1 poate fi achizitionat pe culori precum negru si auriu. Telefonul mizeaza pe un design vechi in ceea ce priveste butoanele, pe care Gionee le-a pastrat la nivel capacitiv. Pretul este unul decent pentru un terminal care vine totusi cu Nougat (nu cu Marshmallow), cu dotari foto destul de bune pentru acest nivel si o baterie de 3000 miliamperi.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Product Name
Gionee
Price
$ 140