Stiri

Gionee pregateste un smartphone cu ecran spectaculos cu raport 18:9

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Gionee se alatura trendului. Sau, cel putin asa pare. Din ce in ce mai multe companii imbratiseaza aceste specificatii ale ecranelor si cauta sa lanseze telefoane mobile cu display-uri care sa aiba format 18:9. Este cazul celor de la Umidigi, care au lansat recent Umidigi S2 Pro, cazul celor de la Cubot care vin cu modelul Cubot X19 sau chiar cazul celor de la Micromax care ne propune Micromax Canvas Infinity. Ba chiar se aude ca Nokia ar urma sa lanseze viitorul varf de gama, Nokia 9, cu aceleasi caracteristici ale display-ului.

Gionee va lansa modelul cu numele de cod SW17W08

O confirmare vine insa si din partea companiei Gionee, care va lansa un astfel de telefon in perioada urmatoare. Smartphone-ul care a fost deja zari in GFXBench are aceeasi rezolutie ca si Micromax Canvas Inifinity si un ecran cu raport 18:9.

Gionee SW17W08

Momentan, numele terminalului nu este cunoscut, dar specificatiile sale sunt prezente in baza de date a site-ului de benchmaking. Modelul cu numele de cod Gionee SW17W08 aduce un ecran cu diagonala de 6 inch si rezolutie 1440 x 720 pixeli.

Asadar, discutam despre un phablet care datorita diagonelei sale mai mari nu va avea probabil o densitate a pixelilor prea buna comparativ chiar si cu Micromax Canvas Infinity, cel mai recent telefon de acest tip pe care l-am prezentat pe site-ul nostru.

Telefonul celor de la Gionee va fi propulsat de un procesor Helio P25 de la MediaTek, tactat la frecventa de 2.6 Ghz. Acesta va fi cuplat cu placa video Mali T880 si cu 4GB memorie RAM. Capacitatea de stocare standard a datelor este de 64 GB, dar poate fi extinsa cel mai probabil prin carduri de tip microSD.

Modelul Gionee cu nume de cod SW17W08 vine echipat cu doua camere foto cu senzori de 5 megapixeli, atat pe fata cat si pe spate, dar chiar daca GFXBench nu ne permite sa vedem, foarte probabil, camera din spate va fi una duala. Terminalul va rula Android 7.0 Nougat din fabrica, un sistem de operare customizat cu interfata Amigo OS 4.0.

Nu exista din pacate informatii oficiale care sa ne explice cand ar putea acest telefon sa fie lansat oficial, insa asteptarea probabil ca merita, pentru ca Gionee este un brand mai important decat Cubot sau Micromax, astfel ca acest telefon ar putea fi unul mult mai bun din toate punctele de vedere.