Stiri

Gionee S10: smartphone-ul cu 4 camere foto

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Gionee S10 este genul de smartphone la care cu siguranta nu te-ai fi gandit vreo secunda daca-i citeai doar denumirea. Nu mica iti va fi surpriza daca vei arunca insa o privire atenta peste specificatiile sale, care fara indoiala, sunt absolut interesante. Chiar intrigante pe alocuri, pentru ca modelul de smartphone propus de cei de la Gionee se remarca in primul rand prin marea sa noutate: S10 va avea patru camere! Presa chineza il anunta pentru data de 26 mai astfel ca nu puteam amana prea mult prilejul de a va prezenta pe scurt revolutionarul handset gandit de Gionee. Cu atat mai mult cu cat el ar putea ajunge in Romania cu ajutorul Allview.

Gionee S10: doua camere frontale si doua camere principale

Modelul Gionee S10 va fi oficial lansat pe finalul lunii mai anunta presa chineza (26 mai conform celor mai multe informatii) intr-un eveniment pe care chinezii il anunta a fi drept unul spectaculos. Chiar daca momentan, nu exista prea multe informatii legate de capacitatea camerelor foto, presa chineza anunta marea noutate: Gionee S10 va avea patru camere foto, doua pe partea din fata si doua pe partea din spate.

Gionee S10

Acest detaliu picant nu este insa singurul care atrage cu adevarat la viitorul terminal al celor de la Gionee. Modelul de smartphone devine unul si mai atragator daca aruncam o privire serioasa asupra calitatii design-ului sau, dar si pe lista specificatiilor deja vehiculate si aproape confirmate de presa de specialitate din China. Smartphone-ul care va fi prezentat in cadrul unui eveniment ce va avea loc in Shanghai, cel mai probabil la celebra Oriental Sports Center, se va baza pe un design spectaculos in care se remarca in primul rand corpul metalic si decupajele antenelor impinse spre margini. Gionee nu s-a blocat atunci cand si-a pus in functiune imaginatia pentru a crea acest dispozitiv, unul care indiscutabil ne duce cu gandul la un iPhone 7 de buna calitate. Finisajele acestui telefon vor fi extrem de fine si speciale, iar marginile sale in mod evident rotunjite.

In buna traditie a telefoanelor chinezesti din ultima perioada, Gionee S10 va avea scannerul de amprente incorporat in butonul Home, in timp ce display-ul sau va fi aproape sigur unul Full HD. Stim deja ca Gionee S10 se va baza pe 6GB memorie de tip RAM si pe 64GB spatiu de stocare nativ, in timp ce conform ChinaTech, sistemul de operare cu care Gionee S10 pleaca inca din fabrica este Android 7.1.1.

Gionee S10 (3)

Ne dam seama ca in discutie este un flagship killer veritabil in conditiile in care citim ca Gionee va motoriza Gionee S10 cu ajutorul unui procesor exceptional de la Qualcomm. Este vorba despre modelul Snapdragon 835, care nu mai are nevoie de prea multe prezentari. Revenind la elementul definitoriu al acestui terminal, aceeasi ChinaTech sustine ca Gionee S10 se va baza pe doua camere frontale cu senzori de imagine diferiti de cate 8, respectiv 2 megapixeli.

Camera principala a dispozitivului va avea de asemenea doi senzori de imagine, mult mai calitativi. Unul dintre acesti senzori va avea rezolutia de 16 megapixeli, in timp ce celalalt va atinge cel mai probabil 8 megapixeli. Aceste detalii nu au fost momentan confirmate, insa tinand cont de sursa de provenienta a informatiilor, sunt sanse bune ca ele sa fie reale.

La ce preturi vom putea achizitiona Gionee S10 ?

Telefoanele produse de Gionee sunt de regula telefoane cu un raport calitate-pret excelent. Cel mai nou terminal de top al companiei, Gionee M6S Plus costa insa putin peste 500 de dolari desi propune aceeasi memorie RAM de 6GB alaturi de un procesor mai slab, Snapdragon 653 la 1.95 Ghz. Desigur M6S Plus are o baterie gigantica de 6020 mAh si un display Super AMOLED de 6 inch, ceea ce echilibreaza oarecum pretul. Cel mai probabil noul Gionee S10 nu va putea fi achizitionat sub pretul de 500 de dolari, dar chiar si-asa, suma mi se pare una decenta, daca toate specificatiile acestui terminal super interesant se vor confirma.

Gionee S10 (2)

Summary
Gionee S10: smartphone-ul cu 4 camere foto
Article Name
Gionee S10: smartphone-ul cu 4 camere foto
Description
Modelul Gionee S10 va fi oficial lansat pe 26 mai, anunta presa chineza, intr-un eveniment pe care chinezii il anunta a fi spectaculos