Stiri

Gionee M7 a fost lansat oficial

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Gionee M7La inceputul lunii august va anuntam ca Gionee M7 si-a dezvaluit specificatiile oficiale in baza de date a site-ului GFXBench. De astazi, alaturi de partenerul sau de gama, M7 Power, Gionee M7 este deja oficial. Smartphone-ul asigrua cateva specificatii extrem de atractiv si un look special. Este primul telefon din portofoliul companiei care beneficiaza de ecran cu format 18:9.

Gionee M7 specificatii tehnice oficiale

Fara doar si poate, Gionee M7 arata foarte bine. Este unul dintre principalele atuuri ale acestui telefon atunci cand cineva se va arata interesat de achizitionarea lui. Gionee M7 vine cu un pret neasteptat de bun (aproximativ 1100 de lei este echivalentul celor 1999 de Yuani solicitati pe piata din China) si este disponibil in culori ca Sapphire Blue, Start Blue, Champagne Gold, Black si Maple Red. Asadar doua nuante de albastru, rosu, auriu si negru, adica o gama destul de variata de culori pentru un telefon atractiv si bine „gandit” in ceea ce priveste constructia. M7 Power va avea probabil un pret ceva mai mare.

Noul Gionee M7 vine cu display FullView care suporta un format 18:9. Evident, Gionee se alatura si ea trend-ului 18:9 si nu scapa ocazia de a lansa un astfel de dispozitiv. Display-ul Gionee M7 are o diagonala de 6.01 inch Full HD + FullView AMOLED, rezolutie 2160 x 1080 pixeli.

Salt calitativ pentru Gionee la nivel de procesor, compania acceptand provocarea noului chipset de la MediaTek octa-core-ul Helio P30, cuplat cu Mali G71 GPU. Avem la dispozitie 6GB memorie RAM si 64 GB capacitate nativa de stocare a datelor, ceea ce nu suna absolut deloc rau. In plus, device-ul este dotat cu port microSD pentru carduri de acest tip care vor permite extinderea memoriei native pana la 256 GB daca utilizatorul este evident, interesat de acest lucru.

Pe partea din fata, telefonului are o camera foto pentru pasionatii de selfie-uri cu rezolutie de 8 megapixeli, in timp ce pe spate, Gionee M7 vine cu o camera foto duala principoala cu senzori de 16 megapixeli, respectiv 8 megapixeli.

Gionee M7 ruleaza din fabrica Android 7.1.1 Nougat customizat cu ajutorul interfatei Amigo OS 5.0. Avem la dispozitie o baterie de 4000 miliamperi, suficient de mare pentru a asigura o autonomie de calitate telefonului, baterie care beneficiaza in acelasi timp si de tehnologie de incarcare rapida (fast charging support). Pe partea de conectivitate, Gionee M7 asigura 4G VoLTE, WiFi 802.11 ac, bluetooth 4.2, GPS, NFC, dual sim si port USB tip C.

Summary
 Gionee M7 a fost lansat oficial
Article Name
Gionee M7 a fost lansat oficial
Description
Producatorul chinez Gionee a lansat pe piata un telefon cu ecran 18:9, Gionee M7 , cu pret destul de bun si 6 GB RAM in spate.