Stiri

Un nou model Gionee zarit in GFXBench: Gionee F205 specificatii tehnice

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Luna trecuta, compania chineza, Gionee, a lansat pe piata doua noi terminale atractive: Gionee M7 si Gionee M7 Power sau Gionee Steel 2 Plus. Cu ecrane FullView si aspect 18:9, ambele dispozitive atrag atentia atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al configuratiei si pretului de achizitie. Acum, in baza de date a site-ului de benchmarking GFXBench, apare listat un nou model: Gionee F205, un alt telefon cu rezolutie foarte buna si ecran cu aspect 18:9.

Gionee F205 specificatii tehnice conform GFXBench

Viitorul telefon pe care Gionee il va lansa probabil in scurt timp, modelul cunoscut sub numele de Gionee F205 pentru moment, este un device care se bazeaza asa cum spuneam pe un ecran FullView cu aspect 18:9 si diagonala de 5 inch. Telefonul are o rezolutie HD+ adica 1440 x 720 pixeli si este motorizat de o platforma MediaTek.

Gionee F205

Chipset-ul este un quad-core tactat la frecventa de 1.5 Ghz, model MT6739 si are suport 18:9 pentru display plus suport dual LTE (4G+4G). Placa video de pe acest terminal este un model Power VR Rogue GE 1800, un accelerator cuplat cu 2 Gb memorie RAM si cu 16 GB pentru stocarea de date. Aproape sigur, aceasta capacitate a memoriei native poate fi extinsa prin carduri externe, intrucat e greu de crezut ca Gionee nu va include un slot pentru carduri microSD pe acest device.

In materie de dotari foto, Gionee F205 se bazeaza pe o camera principala de 8 megapixeli in rol de senzor principal. Aceasta camera va avea capacitatea de a inregistra video la rezolutie 4K, adica Ultra HD, ceea ce pare destul de impresionant pentru un astfel de device. Camera frontala, dedicata tuturor pasionatilor de selfie-uri si video calling va avea un senzor de imagine de 5 megapixeli la bord. Momentan, din specificatiile GFXBench nu putem concluziona ca device-ul are o camera foto duala pe spate. Conform acestei listari insa, aflam ca viitorul model Gionee va rula din fabrica Android 7.1.1 Nougat.

Per toal, modelul Gionee F205 pare sa aiba specificatiile unui entry level spre mid-range. In acest context, cunoscand paleta de preturi a companiei din China ne asteptam ca terminalul sa coste sub 200 de dolari. Foarte probabil, in perioada urmatoare, telefonul va obtine certificarea TENAA astfel ca vom putea avea detalii complete despre el. Nu este exclus ca Gionee sa aduca si o versiune de 3GB pe piata pentru acest model de telefon. Vom reveni cu amanunte.

Summary
Un nou model Gionee zarit in GFXBench: Gionee F205 specificatii tehnice
Article Name
Un nou model Gionee zarit in GFXBench: Gionee F205 specificatii tehnice
Description
Gionee F205 este cel mai nou model de telefon de la Gionee. Aflam primele specificatii datorita listarii sale in GFXBench
Author
Publisher Name
Catmobile