Reviews, Stiri

Gionee F109 » specificatii, imagini, pret si opinii

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Gionee F109Compania Gionee a lansat un nou terminal pe piata, modelul Gionee F109. Device-ul ar trebui sa se incadreze la sectiunea „buget”, dar pretul sau depaseste putin asteptarile specialistilor.

Gionee F109 va putea fi achizitionat pentru nu mai putin de 192 de dolari in China, o suma foarte mare tinand cont de specificatiile telefonului. Un roman interesat de achizitionarea acestui telefon ar trebui sa scoata din buzunar in jur de 750 de lei, o suma pentru care se pot cumpara alte terminale mid-range, mult mai bune.

Usor inexplicabila decizia companiei Gionee de a propune acest handset pentru o asemenea suma, cu toate ca in China, producatorul se bucura de un succes important in ultimele sase luni. Sa vedem insa ce ofera Gionee F109 de acesti bani.

Specificatii Gionee F109

  • Display: IPS LCD, HD, 5″
  • OS: Android 7.0 Nougat (interfata grafica Amigo 4.0)
  • Procesor: Mediatek, quad-core, MT 6737 1.3 Ghz
  • Placa video: ARM Mali T720 MP2
  • Memorie RAM: 3 GB RAM
  • Memorie ROM: 16 GB
  • Dotari foto: 8 + 5 MP
  • 4G: da
  • Slot microSD: da
  • Grosime: 7.9 milimetri
  • Greutate: 141.9 grame

Una dintre vestile cele mai bune legate de acest dispozitiv este faptul ca device-ul ruleaza cel mai nou sistem de operare al Google, Android Nougat. Din pacate, nu vorbim despre un OS pur, pentru ca Gionee a decis sa-l customizele cu interfata proprietara Amigo 4.0. Pacat.

Gionee F109 (3)

Pe de alta parte, noul device al companiei Gionee, vine cu un ecran de tip IPS LCD cu diagonala de 5 inch si o rezolutie HD. Pentru 750 de lei cat ar trebui sa scoatem din buzunar, aproape nimic justificat la acest capitol de catre producator.

Mai mult decat atat, smartphone-ul vine cu un procesor destul de modest, care din fericire este cuplat cu o memorie RAM de 3GB. Quad-Core-ul pe 64 de biti de la MediaTek este tactat la frecventa de 1.3 Ghz si functioneaza alaturi de placa video ARM Mali T720 MP2.

Capacitatea de stocare a device-ului este insa una mica. 16GB a rezervat compania chineza pentru stocarea datelor acestui dispozitiv. E drept, terminalul beneficiaza de slot pentru carduri micro SD, astfel ca memoria sa nativa poate fi extinsa pana la 128 GB.

Gionee F109 este un device usor, el cantarind doar 141.9 grame. Telefonul imbraca o constructie metalica si are o grosime de doar 7.9 milimetri.

Gionee F109 (2)

Dotarile foto ale dispozitivului nu-i ridica prea mult nivelul, telefonul bazandu-se pe o camera principala de 8 megapixeli si pe un selfie-cam de 5 megapixeli. Destul de putin la cati bani solicita Gionee.

Acumulatorul item-ului vine cu o capacitate in cuantum de 2660 miliamperi si se presupune ca ar trebui sa asigure o autonomie buna, mai ales daca tinem cont ca specificatiile acestui telefon nu sunt tocmai impresionante.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Gionee
Product Name
Gionee F109