Stiri

Flagshipul Allview X4 Soul pregatit de lansare

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Dupa ce la finalul anului trecut, Allview a anuntat ca a intrat pe piata de solutii „smart home” lansand totodata Siebo Smart Home (un sistem cu senzori, oglinda inteligenta si camera cu rol de unitate centrala) in curand compania brasoveana va lansa pe piata flagshipul sau in materie de smartphone pe 2017, Allview X4 Soul.

Allview X4 Soul, primul smartphone Allview cu sistem dual de camere

Allview va lansa X4 Soul

Allview va lansa X4 Soul

Modelul care va face parte asa cum ati intuit usor din gama Soul ar putea fi primul dintre smartphone-urile companiei care beneficiaza de sistem dual de camere ce-i va permite sa modifice punctul de focus dupa realizarea fotografiilor propuse. Nu se stie exact daca noul Allview X4 Soul (review) va beneficia si de rezolutie 4k Ultra Hd in ceea ce priveste filmarile video, insa upgrade-ul la nivel de poze va fi unul cat se poate de evident. Prezenta efectului de tip bokeh, usor de descoperit si pe alte terminale de prestigiu este un detaliu important pe care il putem descoperi din teaser-ul lansat de companie. Dotarile de top ale device-ului nu vor lipsi cu siguranta. Cel mai probabil, Allview X4 Soul va fi dotat cu un procesor octa-core, desi pe piata este vehiculata si varianta unui procesor de tip deca-core. De asemenea, display-ul telefonului va fi aproape sigur unul Full Hd, insa nu se cunosc inca detalii suficiente despre acumulatorul pe care Allview X4 Soul ar urma sa-l aiba inclus. De asemenea, nu au aparut inca informatii privitoare la costul acestui smartphone, dar vom reveni cu amanunte. In mod cert, terminalul va putea fi achizitionat la abonament in scurt timp de la lansare in oferta RCS&RDS, dar si la liber de pe site-ul emag.ro. Pana atunci, puteti arunca o privire peste oferta noastra de accesorii, folii si huse pentru Allview X4 Soul.

Compania brasoveana a fost infiintata in 2002 si produce , importa si distribuie telefoane mobile dual-sim, dar si produse electronice de top. Cele mai cunoscute terminale marca Allview sunt cele din gamele Soul, Impera, Viper, Young, P, E si Energy. In 2016, conform datelor companiei, Visual Fan SRL deserveste zone importante din Europa precum Germania, Spania, Olanda, Polonia, Ungaria, Republica Ceha si Republica Moldova. Cifra de afaceri a companiei in 2012 atingea 7.7 milioane de euro, o cifra care se spune ca a depasit in prezent cu mult 10 milioane de euro.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes