Stiri

Firefox Focus browser pentru navigare privata, acum si pe Android

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Firefox Focus este un browser pentru navigare privata creat de organizatia Mozilla, cea pe care toata lumea o cunoaste dupa crearea unuia dintre cele mai importante browsere all time, Mozilla Firefox. Este exact genul de aplicatie pe care foarte multa lume o cauta, fara sa fie nevoiti sa aleaga optiunea ingognito a unui astfel de browser.

Browser-ul pentru navigare privata a ajuns initial pe iOS, insa recent, Mozilla a creat o aplicatie si pentru Android, care a ajuns deja in Google Play. Totodata, compania a introdus cateva caracteristici noi pentru a face browserul chiar si mai util pentru utilizatori.

⇒ Verifica Topul nostru pentru cele mai bune browsere adresate platformei Android

Ce este Firefox Focus si ce avantaje are

Firefox Focus este un browser simplificat vizual, care nu include file si care blocheaza dispozitivele de urmarire a anunturilor pentru a crea o experienta mult mai sigura si mult mai placuta pe internet. In plus, Mozilla a adaugat un buton care „pluteste” si care permite utilizatorului care si-a instalat acest browser sa stearga rapid orice istoric al sau, dupa ce a terminat de folosit Firefox Focus.

Firefox Focus Browser

Noua versiune Firefox Focus pentru Android aduna si cateva caracteristici noi, interesante. Iata-le pe cele mai importante trei, mai jos:

  • funcție automata de blocare a reclamelor online, un lucru care ii va ajuta pe utilizatori sa mai reduca din consumul de date mobile.
  • notificare de avertizare pentru momentele in care Firefox Focus ruleaza in background, aplicatia trimite un mesaj care indeamna utilizatorul sa stearga istoricul navigarilor sale
  • dezactivarea blocarii tracker-ului, pentru site-urile care nu se incarca suficient de corect; dupa dezactivare utilizatorul poate reveni oricand in postura in care lasase browser-ul.

Toate aceste noutati importante nu trebuie activate prin diverse setari de catre utilizatorul de Firefox Focus, pentru ca toate sunt deja activate de browser.

Daca aveti un telefon cu Android si sunteti interesati de instalarea acestui browser pentru navigare privata il puteti descarca acum si din Magazin Play.
Summary
Firefox Focus browser pentru navigare privata, acum si pe Android
Article Name
Firefox Focus browser pentru navigare privata, acum si pe Android
Description
Firefox Focus este un browser pentru navigare privata pe internet, pe care il pot utiliza de-acum si utilizatorii de telefoane cu Android