How To, Stiri

Facebook extinde optiunea Find Wi-Fi

Home  »  How To  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Facebook a anuntat ca va extinde optiunea Find Wi-Fi, permitand de acum utilizatorilor sa gaseasca o retea disponibila indiferent din ce colt al lumii s-ar afla. Pana nu de mult, aceasta optiune era disponibila doar in anumite tari, anunta presa britanica.

Find Wi-Fi, optiunea care te ajuta sa ai internet oriunde mergi

Facebook cauta sa-si ajute utilizatorii cat mai mult si va face optiunea Find Wi-Fi mult mai vizibila pentru oricine. Gigantul Social Media lanseaza o noua functie in aceste zile prin care utilizatorul va avea o lista de hotspot-uri disponibile pentru ca acesta sa se poata conecta la internet pe aplicatie oriunde s-ar afla.

Exista numeroase situatii in care aplicatia dumneavoastra Facebook are de suferit din varii motive. Sa presupunem ca aveti o rata tot mai scazuta in ceea ce priveste datele mobile, sau ca pur si simplu va aflati intr-o zona cu semnal foarte slab. In momentul in care veti porni aplicatia Facebook, functia Find Wi-Fi va afisa o harta a tuturor punctelor hotspot din apropiere, fie ca este vorba de puncte via cafenele, baruri, muzee, si asa mai departe.

Anterior, aceasta aplicatia a fost testata doar in anumite tari, iar Facebook intentioneaza ca in urmatoarea perioada Find Wi-Fi sa fie disponibila la nivel global.

Extinderea acestei optiuni pentru toti utilizatorii iOS si Android este in planurile Facebook de ceva vreme, dar probabil ca nu este deloc intamplator faptul ca Find Wi-Fi va beneficia de acest upgrade la nivel inalt, la scurt timp dupa ce Facebook a anuntat ca a atins borna de 2 miliarde de utilizatori lunar.

Prin Find Wi-Fi, utilizatorii vor gasi in acelasi timp si alte detalii importante legate de retelele care ofera acel punct de hotspot. Spre exemplu, daca un muzeu va ofera un punct hotspot in apropiere de Piata Unirii, dumneavoastra ca utilizator veti putea consulta si programul acelui muzeu, preturi si alte astfel de amanunte.

Aplicatia Find Wi-Fi Facebook

Facebook recomanda insa maxima atentie pentru momentele in care va conectati la Find Wi-Fi, tinand cont ca diverse baruri sau cafenele care va pot oferi un punct hotspot nu au standarde de securitate bine puse la punct. Optiunea Find Wi-Fi va fi disponibila prin accesarea tab-ului „More” al aplicatiei Facebook, imediat dupa cel mai recent update al aplicatiei.

Summary
 Facebook extinde optiunea Find Wi-Fi
Article Name
Facebook extinde optiunea Find Wi-Fi
Description
Optiunea Find Wi-Fi de la Facebook: cum functioneaza, la ce te ajuta si cum poti avea mereu internet gratuit pe Facebook
Author
Publisher Name
Catmobile