Stiri

In plina criza de vanzari, Essential Phone primeste o reducere masiva de pret

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Essential PhonePrimul smartphone important din istoria companiei Essential a fost lansat oficial in urma cu doua luni. Telefonul care poarta amprenta parintelui Android, Andy Rubin, nu s-a bucurat insa de o receptie pe masura asteptarilor, iar noi v-am oferit 3 motive pentru care Essential Phone este un esec de proportii.

Iata ca la scurt timp distanta, compania a luat deja primele masuri. Si sunt importante! Chiar, foarte importante! Flagshipul a primit un incredibil discount de 200 de dolari, adica aproape 800 de lei!

Essential Phone » „Free Yourself: An awesome device at an awesome price”

„Vrem ca produsele noastre sa fie chiar si mai accesibile pentru tine. Incepand de astazi, va oferim Essential Phone la numai 499$ prin intermediul Essential.com„. Asa suna anuntul semnat de Niccolo de Masi care completeaza apoi spectaculoasa informatie: „Micuta noastra companiei este reactiva la feedback-ul ce vine din partea voastra. Lucram pentru a va oferi exact experient pe care o cautati si asteptam sa ni te alaturi in aceasta splendida calatorie”.

Smartphone-ul Essential Phone a fost listat dupa lansarea sa oficiala pe BestBuy si Sprint la borna 699$. Discount-ul de 200$ pare ireal, insa este una dintre cele mai importante masuri luate de companie pentru a salva impresia de debut a telefonului, care in septembrie a fost vandut in numai 5000 de unitati.

citeste si »  analiza la rece a Essential Phone pe blogul nostru

Compania ofera pe langa discount-ul de 200 de dolari si un „family code” care poate fi folosit in magazinul companiei doar pentru acest telefon sau pentru Essential 360 Camera si doar daca telefonul a fost cumparat inainte de data de 22 octombrie.

Daca va aflati intamplator in aceasta situatie puteti completa acest formular de pe site-ul oficial al companiei pana la 15 noiembrie si veti deveni eligibil pentru a primi acest cod promotional. Va trebui sa adaugat adresa de email, locatia din care ati cumparat telefonul, numarul de serie si codul IMEI al device-ului.

A devenit Essential Phone „mai interesant”?

Una peste alta, reducerea de pret pe care o primeste Essential Phone s-ar putea sa devina foarte importanta. Acum, telefonul care fusese lansat pentru a asigura competitie flagshipurilor gigantilor Samsung si Apple din acest an, pare o optiune mult mai accesibila, cu aspect spectaculos si specificatii excelente. Pe scurt, cei interesati de achizitionarea sa ar putea considera raportul calitate-pret unul mult mai aproape de adevar, pentru un brand realmente prea putin cunoscut si care se bazeaza aproape in exclusivitate pe imaginea (ce e drept, extraordinara) a genialului Andy Rubin.

Fara indoiala, vanzarile vor creste in mod categoric. Este o parere personala, dar cred ca vanzarile vor creste in urmatoarele luni si nu vom mai vedea episoade rusinoase precum cel din septembrie. Totodata, acest episod negativ din istoria scurta, dar recenta a companiei, a facut ca numele Essential sa fie tot mai popular. Dar, Andy Rubin si ai sai, mai au destul de mult de munca, iar pana la a folosi termenul „succes” in dreptul acestui handset (foarte atractiv din multe puncte de vedere) va mai trece ceva timp. Acum, cu aceasta reducere de 200$, Essential Phone vi se pare o optiune mai buna? Asteptam raspunsurile dumneavoastra in rubrica de comentarii.

sursa: essential.com

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes