Reviews, Stiri

Elephone S8 review: unul dintre cele mai atractive phablet-uri din China in 2017

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

N-a trecut foarte mult timp de cand am anuntat ca Elephone S8 a fost surprins in imagini reale si iata ca flagshipul companiei apare acum sub forma oficiala. Elephone S8 pare un handset diferit de ceea ce ne-a oferit pana acum producatorul chinez, care incearca sa se desprinda de paleta de telefoane ieftine pe care a propus-o in ultimul an. Propunerea Elephone S8 ar putea fi o adevarata lovitura in 2017 pentru micutul producator chinez.

Elephone S8 specificatii tehnice

  • Display: bezel-less de tip Sharp, 6 „, rezolutie 2K
  • Procesor: Helio X25 MT 6797 2.5 Ghz
  • Placa video: ARM Mali T880
  • Memorie RAM: 4GB
  • Memorie ROM: 64 GB
  • OS: Android 7.1.1 Nougat
  • Dotari foto: camera principala 21MP, camera secundara 8MP
  • Baterie: 4000 mAh
  • Conectivitate : 4G LTE
  • Greutate: 195 grame
  • Grosime 8.6 milimetri
Elephone S8 review: Design si sistem de operare complet stock

Elephone S8 asigura o nota impresionanta de rafinament si calitate fata de alte terminale cu care compania producatoare ne obisnuise. Flagshipul din acest an este fara indoiala, un pas inainte! Terminalul are o carcasa foarte eleganta din sticla si metal si dimensiuni destul de mari.

Elephone S8 review

Cantareste doar 195 de grame in ciuda acestor detalii si a acumulatorului de 4000 mAh. Este important de remarcat faptul ca Elephone a reusit sa nu sara de 200 de grame cu aceasta configuratie. Ecranul de foarte buna calitate are calitate bezel-less acoperind cea mai mare parte din aspectul frontal al telefonului. De asemenea, Elephone a decis sa imbrace acest ecran in sticla curbata si sa-si asigure un raport cu restul corpului telefonului de 91.3%! Impresionant, cu adevarat impresionant! Mai ales pentru ca in discutie este un producator nu foarte cunoscut in Europa.

Butonul Home tine loc si de senzor de amprente. Elephone S8 ruleaza din fabrica Android 7.1.1 Nougat, iar cel mai important detaliu este ca acesta nu este customizat. O excelenta optiune a celor de la Elephone care au gandit parca fiecare pas din constructia acestui terminal parca pentru a evita repetarea unor erori clasice venite de pe piata din China.

Elephone S8 review: display si performanta hardware

Noul Elephone S8 impresioneaza fara doar si poate prin calitatea si aspectul ecranului sau. Nu mica ne-a fost mirarea cand am aflat inainte de lansarea oficiala ca terminalul ar putea avea un ecran de tip bezel-less cu rezolutie 2K. Aceste zvonuri au devenit realitate, astfel ca putem spune, fara ezitare, ca phabletul este nu doar unul dintre cele mai aspectuoase terminale de mari dimensiuni de pe piata chineza, dar cu siguranta si unul dintre cele mai atractive ca specificatii.

91.3% raport ecran corp pentru un ecran pe trei laturi si diagonala de 6 inch. Rezolutia sa este 2560 x 1440 pixeli, ceea ce ne face sa credem ca Elephone S8 va fi un succes cel putin la acest capitol. Avem sticla curbata la dispozitie, dar si protectie Corning Gorilla Glass. Din nou, impresionant!

Elephone S8 review (3)

Din punct de vedere hardware, compania a ales calitatea, eficienta si viteza. Procesorul cu 10 nuclee, Helio X25 de la MediaTek este tactat la frecventa de 2.5 Ghz dezvaluindu-ne o stabilitate si un nivel de performanta de invidiat. Acesta este cuplat cu 4GB memorie RAM si 64 Gb memorie ROM, dar in schimb nu avem la dispozitie slot pentru carduri microSD, astfel ca va trebui sa ne multumim cu dotarile standard ale telefonului.

Elephone S8 review: autonomie

Phablet-ul celor de la Elephone se bazeaza pe o baterie cu capacitate foarte mare. 4000 de miliamperi pune la dispozitia utilizatorului acumulatorul incorporat de Elephone S8, care in plus, beneficiaza si de tehnologie de incarcare rapida, quick charge PE+. Portul USB este compatibil OTG!

Elephone S8 review: dotari foto

Device-ul nu sta deloc rau nici la compartimentul foto. Avem la dispozitie o camera principala cu senzor de imagine Sony, rezolutie de 21 megapixeli. Aceasta camera poate filma la rezolutie 2K sau Ultra HD (4K). Pe de alta parte, Elephone S8 are un selfie cam de doar 8 megapixeli cu tehnologie autofocus. Dotarile foto ale terminalului includ si optiuni precum autofocus sau touch focus pe camera principala.

Elephone S8 review: disponibilitate si pret

Phabletul Elephone S8 va fi disponibil pe culorile negru si albastru, cantareste asa cum spuneam 195 de grame si are o inaltime de 152 milimetri. Terminalul este deja listat pe site-ul Gearbest si are ca pret de pornire suma de 280 de dolari, echivalentul a 1090 de lei, la ora redactarii acestui articol.

Un pret excelent pentru ceea ce ofera handset-ul, unul dintre cele mai atractive lansate de un producator mic din China in 2017.

Elephone S8 pret » Gearbest » 280$

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Elephone
Product Name
Elephone S8
Price
$ 280