Stiri

Elephone S8 Gold Edition surprins in imagini reale

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Elephone S8 este foarte aproape de lansarea oficiala, care va avea loc cel mai probabil spre finalul lunii iunie. O versiune a acestui device de pe piata chineza a fost surprinsa iata in imagini reale pe internet, imagini prezentarte de cei de la Gizmochina. Este vorba despre Elephone S8 Gold Edition, o versiune foarte interesanta si atractiva a acestui dispozitiv.

Elephone S8 aspect, specificatii posibile, detalii neoficiale

Cu exceptia modelului Elephone S8 de culoare neagra, se pare ca producatorul chinez pregateste si o versiune aurie. Cel putin asa reiese din aceste imagini care au ajuns pe internet si care dezvaluie un terminal atragator, cu aspect special si finisaje de cel mai inalt nivel. Elephone S8 in versiunea Gold beneficiaza de cateva detalii de tip oglinda, un trend care a prins destul de bine pe piata asiatica si pentru alte companii.

Din imaginile pe care le gasim pe site-ul Gizmochina, Elephone S8 se dezvaluie intr-o carcasa foarte lucioasa, beneficiind de finisaje de tip oglinda. Modelul S8 de la Elephone primeste cel putin pe aceasta culoare, un aspect stralucitor, in nota pe care Elephone se chinuie de cateva luni sa o ofere terminalelor sale. Fata de phablet-ul Elephone P8 al carui review il puteti gasi si pe site-ul nostru, acest Elephone S8 vine cu un ecran la fel de puternic, dar cu o diagonala si mai mare. S8 primeste un panel cu diagonala de 6 inch si rezolutie full HD, in speta 1920×1080 pixeli. La baza, display-ul este lipsit de margini pe trei dintre laturile sale si ne duce cu gandul spre Xiaomi, iar combinatia cu constructia de tip oglinda va contribui fara indoiala la calitatea estetica a acestui device.

Elephone P8, despre care vorbeam si mai sus, a primit un sprijin important de la procesorul Helio P25 al celor de la MediaTek. Acest procesor era un octa-core setat la 2.5 Ghz. Modelul S8 care a „scapat” pe internet se anunta ca va proba un procesor deca-core, si cum parteneriatul cu MediaTek este sigur, cel mai probabil acest procesor va fi Helio X20 MT6797 de 2.3 Ghz. Acceleratorul grafic va fi probabil acelasi la cele doua terminale, un ARM Mali T880.

Modelul din imagini va fi echipat cu dotari foto puternice si va primi sprijinul unei memorii RAM de 4GB si al celor 64 GB destinati spatiului de stocare nativa. Exista un slot microSD pentru extinderea acestei capacitati pentru memoria interna a device-ului. Revenind la dotarile foto, Elephone S8 are conform informatiilor Gizmochina o camera principala de 21 de megapixeli cu flash dual led, si o camera pentru pasionatii de selfie-uri care vine cu o rezolutie de 8 megapixeli. Ce mi se pare interesant este ca din pozele Elephone S8 Gold Edition care au ajuns in mediul online, se poate observa cum selfie-cam-ul este pozitionat in partea de dreapta jos sub display, adica in singura pozitie unde telefonul nu are marginile display-ului aproape complete. Este o strategie interesanta a celor de la Elephone, care ne propun o mica surpriza la acest capitol. Smartphone-ul va beneficia de cel mai nou sistem de operare Google, Android 7.1 Nougat.

Elephone S8 pret

Avem parte asadar de un model care ne poate conduce usor spre ideea de luxury, chiar daca materialele folosite de producator la constructia sa nu sunt cele mai scumpe de pe piata. Elephone S8 arata insa foarte bine, in special pe aceasta culoare si cred ca va avea un impact pozitiv asupra vanzarilor producatorului. Telefonul nu va costa se pare mai multe de 1300 de lei, ceea ce va conta indiscutabil, mai ales ca Elephone S8 are cateva specificatii destul de valoroase, care pot fi valorificate de orice utilizator interesat.

Această prezentare necesită JavaScript.

Summary
Elephone S8 Gold Edition surprins in imagini reale
Article Name
Elephone S8 Gold Edition surprins in imagini reale
Description
O versiune pe culoarea Gold a terminalului Elephone S8 a aparut pe internet in imagini reale si spectaculoase