Stiri

Elephone C1 Mini, smartphone 4G cu display HD si baterie de 2300 mAh

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Elephone C1 Mini este un smartphone disponibil la precomanda pana pe data de 30 mai. Dupa aceasta perioada, terminalul va fi oficial scos la vanzare. Device-ul companiei Elephone costa momentan doar 90 de dolari si poate fi achizitionat de aici.

Ce propune Elephone C1 Mini ?

Nu va asteptati sa achizitionati un telefon cu dotari spectaculoase. Elephone C1 Mini nu are ecran de dimensiuni mari, nici macar nu functioneaza pe baza unui procesor foarte puternic sau cu ajutorul unei memorii RAM impunatoare. Are in schimb un design placut, o configuratie entry level si trebuie sa stiti ca ceea ce veti cumpara la acesti bani, cam asta veti primi. Nici mai mult, nici mai putin. Smartphone-ul este din fericire 4G, ceea ce inseamna ca inclusiv in Romania va asigura un nivel de semnal destul de bun.

Constructie eleganta, ecran decent si o baterie buna

Smartphone-ul Elephone C1 Mini benficiaza de un design destul de atragator. Caracasa sa este confectionata din metal si are un aspect suficient de elegant. Pe partea din fata descoperim un ecran atragator, protejat de sticla curbata 2.5D. Pentru o protectie si mai mare, puteti achizitiona o folie de protectie Elephone de pe site-ul nostru. Toti aici veti gasi si huse de telefon Elephone la cele mai bune preturi si din cele mai bune materiale din 2017. Ecranul telefonului contribuie la calitatea estetica pe care Elephone C1 Mini o asigura utilizatorului, lasand inca de la primul impact o senzatie placuta care imbina stilul si calitatea.

Elephone C1 Mini

Ecranul are o diagonala de 5 inch si rezolutie HD, in speta 1280×720 pixeli. Vorbim despre un ecran capacitiv in 16 milioane de culori, multitouch si destul de eficient. Sub el se ascunde practic un procesor quad-core de la MediaTek. Acesta este tactat la frecventa de 1.3 Ghz si „aduna” patru nuclee Cortex A53. Chipul celor de la MediaTek functioneaza alaturi de placa video Mali T720, precum si langa 1 GB memorie de tip RAM si cei 16 GB necesari stocarii. Capacitatea de stocare a device-ului se poate insa mari la 64 GB prin carduri de tip microSD.

Elephone C1 Mini are in spate o baterie non-removable cu o capacitate de 2300 mAh si o camera principala de 5 megapixeli, care prin optimizare software poate atinge 8 megapixeli. Camera vine cu flash LED, autofocus si deschidere F/2.2. Tot pe partea din spate gasim senzorul de amprenta al device-ului. Pe partea din fata, Elephone C1 Mini are o camera frontala de 2 megapixeli cu deschidere F/2.2.

Elephone C1 Mini (2)

Smartphone-ul nu ruelaza din pacate cel mai nou sistem de operare Android. Elephone C1 Mini vine cu Android 6.0 Marshmallow pre-instalat, dar conform presei de specialitate din China, acesta este foarte bine optimizat si contribuie la o experienta foarte reusita pentru utilizatorul care va stapani acest device.

Elephone C1 Mini concluzii

Device-ul este disponibil in trei culori diferite: albastru, negru si auriu. Chiar daca nu impresioneaza, Elephone C1 Mini este un handset 4G entry-level, cu design placut care satisface cele mai normale solicitari ale unui utilizator: autonomie decenta, semnal bun, viteza de executie buna si un ecran eficient. Cu siguranta suma pe care trebuie sa o achitati in perioada de precomanda este una destul de echilibrata pentru ceea ce ofera Elephone C1 Mini.

Summary
product image
Author Rating
1stargraygraygraygray
Aggregate Rating
3 based on 1 votes
Brand Name
Elephone
Product Name
Elephone C1 Mini
Price
$ 90