Reviews, Stiri

Elephone C1 Max phablet 4G cu specificatii decente si pret bun

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cei de la Elephone au scos pe piata un phablet foarte aspectuos, cu specificatii bune si care in aceasta perioada poate fi achizitionat la Flash Sale de pe site-ul Gearbest.com pentru doar 107 dolari, echivalentul a 420 de lei la data redactarii acestui articol. Iata ce ofera Elephone C1 Max in acesti bani.

Elephone C1 Max: aspect, specificatii tehnice, pareri personale

Costa putin, arata bine, suporta 4G si are o diagonala impresionanta. Pentru putin peste 400 de lei, Elephone C1 Max ofera cam tot ceea ce-ti trebuie pentru a-ti desfasura corespunzator activitatea zilnica.

Acest phablet are o diagonala de 6.9 – inch pe un ecran IPS care suporta o rezolutie 1280 x 720 pixeli. Constructia sa full metal body este una nu doar rezistenta ci si atractiva, iar prezenta unui ecran generos contribuie la impresia generala pozitiva legata de aspectul acestui model. Pe partea sa din spate, Elephone C1 Max ne arata sistemul dual de camere, logoul companiei si scannerul de amprente, in timp ce in lateral dreapta avem butoanele de volum si power.

Elephone C1 Max(1)

Sub capota, Elephone C1 Max ascunde un procesor quad-core de la MediaTek, un model MTK 6737, tactat la frecventa de 1.3 Ghz. Device-ul ruleaza din cutie Android 7.0 Nougat si beneficiaza de aportul unei memorii RAM de 2Gb. In ceea ce priveste capacitatea de stocare a datelor, aceasta se ridica la 32 GB, dar poate fi extinsa prin intermediul slotului pentru carduri de memorie, pana la 64 GB.

Elephone C1 Max (3)(1)

In comparimentul foto, Elephone a reusit sa incorporeze un modul dual de camere pe partea din spate a terminalului. Aici, descoperim o camera foto principala echipata cu doi senzori de cate 13 si 5 megapixeli, in timp ce frontal, Elephone s-a oprit la o camera cu senzor de 5 megapixeli, foarte utila pentru selfie-uri si videocalling.

Elephone C1 Max (5)(1)

Telefonul asigura la acest pret si scanner de amprente, dar si senzor de gravitatie, senzor de lumina si senzor de proximitate. Conform producatorului exista in configuratia Elephone C1 Max si utilul Hall Sensor.

Elephone C1 Max este un phablet dual SIM, dual Standby si foloseste tehnologie bluetooth 4.0. Capacitatea bateriei atinge 2800 de miliamperi, iar in discutie este un acumulator non-removable Lithium-Ion.

Elephone C1 Max(1)

Phabletul Elephone C1 Max poate rula cu precizie majoritatea jocurilor din Magazin Google Play, iar ecranul foarte mare asigura o experienta vizuala extrem de placuta si de curata. La jocurile foarte solicitante, procesorul de la MediaTek isi arata limitele, insa nu e cazul sa cumparati acest device pentru acest tip de experienta. Camerele foto reactioneaza destul de repede la comenzi, iar sistemul de operare este bine optimizat. 2 GB RAM si 32 GB ROM pentru putin peste 400 de lei, alaturi de un ecran de 6-inch si camera foto duala, nu suna deloc rau.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Elephone
Product Name
Elephone C1 Max