Reviews, Stiri

Elari NanoPhone C » cel mai mic telefon din lume

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Faceti cunostinta cu Elari NanoPhone C, cel mai mic telefon din lume! Nu, nu discutam despre un smartphone modern, ci despre proaspat lansatul Elari NanoPhone C, un feature phone cu dimensiuni foarte mici. Aproape ireal de mici. Si totusi, cumva, compania producatoare a reusit sa faca loc unui slot pentru carduri microSD 🙂 Aflam mai multe despre acest ciudat model de telefon, in cele ce urmeaza.

Elari NanoPhone C lansat oficial in India

Asa arata Elari NanoPhone C, telefonul care a starnit imediat curiozitatea specialistilor si iubitorilor de telefoane mobile din intreaga lume. Si sa nu credeti ca denumirea sa a fost aleasa intamplator…

Elari NanoPhone C (2)

In 2017, smartphone-urile cu ecrane de 5.5 inch au devenit un „must have”. In 2017, smartphone-urile fac din ce in ce mai des pasul spre gama phablet. Tot in 2017, un telefon rebranduit precum Nokia 3310 este subiect de gluma pentru specialisti, tinand cont de specificatiile si dimensiunile sale ciudate.

Elari NanoPhone C

Elari NanoPhone C

Dar tot in 2017 se naste Elari NanoPhone C, cel mai mic telefon din lume. Lansat oficial in India in urma cu cateva ore, acesta a castigat rapid titlul de „smallest GSM phone in the world”. Un feature phone elegant, cu suport pentru carduri de tip microSD. Noul telefon va fi disponibil pe platforma Yerha.com.

Elari NanoPhone C „anti-smart mobile phone” » vezi specificatii si imagini

Conform unui comunicat expus chiar pe platforma e-commerce Yerha.com, un website care este specializat in astfel de produse, Elari NanoPhone C este descris ca fiind un „anti-smart mobile phone”, o definitie care nu mai are nevoie de niciun fel de traducere.

Ce-l face atat de special pe micutul nostru compagnon? Ei bine, dimensiunile exacte ale acestui feature phone foarte dragut sunt 35,8 milimetri latime, 94.4 milimetri inaltime si doar 6 milimetri grosime. That’s a pretty small phone!

Elari NanoPhone C specificatii si imagini

De retinut ca modelul NanoPhone C cantareste doar 30 de grame,ceea ce-l transforma totodata si in cel mai usor telefon mobil al momentului. Dar, ce ofera acest „anti-smartphone” feature phone?

Telefonul vine cu un ecran colorat de tip TFT cu rezolutie 128×96 pixeli si imbraca o carcasa de aluminiu cu keypad din silicon, detaliu destul de important pentru un item de tip feature phone. NanoPhone C de la Elari vine cu un procesor MT6261 de la MediaTek si poate suporta pana la 32 GB memorie interna de stocare a datelor, dar numai dupa extindere. Gadget-ul vine cu functia MP3, dar si cu FM Radio si alarma.

Pe piata feature phone, nu prea iti poti permite sa renunti la vreuna din aceste optiuni, pentru ca in sens contrar, s-ar putea chiar sa nu ai mai nimic de facut pe telefon.

Cu Elari NanoPhone C poti sa iti inregistrezi vocea, astfel ca poti automat si inregistra o convorbire telefonica pe care eventual sa o stochezi direct pe SD Card. Compania sustine ca optiunea bluetooth permite acestui dispozitiv linking-ul cu orice alt terminal iOS si Android, ceea ce suna interesant…nu stiu insa si cat de realizabil.

Elari NanoPhone C (3)

Aproape 1000 de contacte vei putea salva in acest telefon, care asigura in modul standby aproximativ 4-5 zile de autonomie, ceea ce nu suna deloc rau. Autonomia pentru convorbiri ajunge la patru ore, ceea ce mi se pare absolut ingrozitor. Am sperat initial ca producatorul a facut o greseala de redactare, insa am verificat in mai multe surse. Pentru un feature phone, mi se pare inadmisibil ca Elari NanoPhone C sa asigure doar patru ore de convorbiri.

Modelul benefiaza si de mufa pentru casti si de un port microUSB care permite incarcarea bateriei si eventual transferul de date. Elari NanoPhone C poate fi achizitionat in culori diferite, de ela negru, la roz auriu si diverse nuante de argintiu.

Pretul pentru cel mai usor si cel mai mic telefon mobil din lume este de aproape 4000 de rupii indiene, adica aproximativ 250 de lei. Practic NanoPhone C de la Elari costa exact, sau chiar mai mult, decat Nokia 3310 (2017), ceea ce mi se pare destul de exagerat.

Summary
product image
Author Rating
1stargraygraygraygray
Aggregate Rating
2 based on 1 votes
Brand Name
Elari
Product Name
Elari NanoPhone C
Price
RON 250