Stiri

Doua telefoane de buget de la ZTE au primit certificarea TENAA: detalii si specificatii

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

La cateva zile distanta dupa ce am aflat ca cei de la ZTE pregatesc lansarea unui telefon pliabil denumit ZTE Axon Multy (primul astfel de terminal din istoria companiei), astazi aflam ca baza de date a site-ului TENAA a recunoscut alte doua modele ZTE care au primit certificarea organizatiei pentru zona China.

Inca doua telefoane ZTE au primit certificare TENAA

Se pare ca cele doua modele nu sunt legate in niciun fel de telefonul pliabil Axon Multy pe care compania il pregateste. In schimb, ambele beneficiaza de specificatii de buget, dar vin cu baterii destul de mari. Conform site-ului TENAA, cele doua telefoane apar sub denumirea ZTE A0616 si ZTE A0622.

Specificatiile modelului ZTE A0616

In materie de specificatii, modelul ZTE A0616 este listat cu specificatii atractive pentru un anuntat telefon de buget. Avem un ecran de 5.5 inch care suporta o rezolutie HD si un procesor quad-core, tactat la frecventa de 1.45 Ghz, fara a se face insa cunoscut producatorul acestuia. In schimb, aflam ca el este cuplat cu 3 GB memorie RAM intr-o versiune si cu 2 GB memorie RAM in versiunea mai blanda.

ZTE

Capacitatea de stocare atinge 16 sau 32 GB in functie de versiunea disponibila, insa aceasta capacitate poate fi extinsa pana la 128 GB printr-un card microSD. Se pare ca terminalul va avea o constructie metalica si va incorpora doua camere decente (poate chiar bune) pe partea din spate (rezolutie 13 megapixeli) respectiv fata (8 megapixeli). Smartphone-ul va rula din fabrica Android 7.0 Nougat customizat cu interfata proprietara a companiei. Conform TENAA, A0616 va avea o baterie de 3900 miliamperi si un senzor de amprente montat pe partea din spate.

Specificatiile modelului ZTE A0622

Pe de alta parte, modelul ZTE A0622 va avea o constructie din plastic si senzorul de amprente plasat tot pe partea din spate. Descoperim acelasi tip de procesor (necunoscut dupa producator) tactat la frecventa de 1.4 Ghz cu un ecran insa mai mic, de doar 5.2 inch si rezolutie HD. Acest model va fi disponibil in trei versiuni diferite!

ZTE A0622

El va avea fie 2GB RAM si 16 GB capacitate de stocare a datelor, fie 3GB RAM si 32 GB stocare de date, fie 4GB RAM si 64 GB stocare de date. Culorile pe care modelul A0622 va fi disponibil sunt negru, albastru deschis si albastru inchis. Conform specificatiilor de pe site-ul TENAA, A0622 va avea o baterie si mai mare decat „partenerul” sau de mai sus: 4870 miliamperi! Un acumulator impresionant pentru un smartphone de buget!

Sursa: shouji.tenaa.com.cn

Summary
Doua telefoane de buget de la ZTE au primit certificarea TENAA: detalii si specificatii
Article Name
Doua telefoane de buget de la ZTE au primit certificarea TENAA: detalii si specificatii
Description
Compania ZTE pregateste alte doua telefoane de buget care recent au aparut in baza de date a site-ului de certificari TENAA
Author
Publisher Name
Catmobile