Reviews, Stiri

Doogee Mix 2 » unul dintre cele mai atractive phablet-uri lansate in China in 2017

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Doogee Mix este un smartphone foarte interesant, lansat destul de recent de micutul producator chinezesc. Terminalul a ajuns si in Romania prin intermediul site-ului eMag.ro si costa 1190 de lei. Compania a lansat apoi Doogee Mix Lite, o versiune mai blanda a acestui device, iar acum ne face propunerea numita Doogee Mix 2. Despre acest device vom discuta in cele ce urmeaza.

Doogee Mix 2 (2)

Doogee Mix 2 specificatii tehnice si pareri

Pe site-ul oficial al producatorului apare listat noul Doogee Mix 2, un device care impresioneaza prin marele sau atu: aspectul! Device-ul imita modelul de top al celor de la Samsung din 2017, flagshipul Samsung Galaxy S8. Vine cu un ecran spectaculos de 5.99 inch in diagonala plus un aspect de 18:9 si rezolutie 2160 x 1080 pixeli.

Pe partea sa frontala, noul device al companiei Doogee propune si o camera selfie interesanta, echipata cu doi senzori de cate 8 megapixeli fiecare. Utilizatorul va avea la dispozitie un unghi larg de vizualizare (130 de grade) dar si un sistem de recunoastere faciala util pentru deblocarea device-ului. Pe partea din spate, producatorul a optat pentru o camera de asemenea duala, cu doi senzori de imagine foarte puternice: 16 si 13 megapixeli. Aceasta camera poate filma la rezolutie Ultra HD (4K).

Doogee este una dintre companiile care colaboreaza frecvent in materie de procesoare cu cei de la MediaTek. Acordul este valabil si pentru noul Doogee Mix 2 care va fi motorizat de un procesor octa-core Helio P25 de 2.5 Ghz. Combinatia de memorie este foarte atractiva, daca tinem cont ca Doogee Mix 2 se va baza pe 6 GB memorie RAM si alti 128 GB pentru stocarea datelor.

Doogee Mix 2

Telefonul este echipat si cu o baterie foarte mare! Cu o capacitate de 4060 miliamperi, acumulatorul noului Doogee Mix 2 asigura pana la 24 de ore de utilizare in convorbiri, iar incarcarea se face prin tehnologie fast charging cu ajutorul portului USB de tip C.

Doogee Mix 2 va rula din fabrica Android 7.1 Nougat, insa producatorul nu a mentionat pentru moment daca pe viitor vom beneficia pe Mix 2 si de un salt catre Android 8.0 Oreo.

Doogee Mix 2 pret si disponibilitate

Phablet-ul celor de la Doogee nu are momentan un pret oficial, dar fara indoiala suma nu va depasi 300 de dolari, ceea ce cu siguranta se va putea vedea in vanzarile oficiale. Pentru specificatiile pe care le ofera si pentru design-ul sau special (nu foarte original) si atractiv, terminalul merita cu siguranta atentie. Este capabil de 4G, are un procesor foarte puternic, dotari foto neasteptat de bune si o memorie RAM de 6GB. Cele patru camere sunt cu siguranta un mare atu pentru acest telefon, iar ecranul 18:9 imbracat in sticla curbata si cu diagonala de 5.99 inch mi se pare super atractiv. Doogee Mix 2 este unul dintre cele mai interesante phablet-uri lansate in acest an pe piata din China.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Doogee
Product Name
Doogee Mix 2