Stiri, Tutoriale

De ce este utila o husa de telefon in 2017?

Home  »  Stiri  »  Tutoriale

CatMobile.ro

acum 7 ani

De ce este utila o husa de telefon in 2017? O intrebare aparent dificila, cu un raspuns extrem de simplu. Investesti milioane sau zeci de milioane in telefoanele pe care ti le achizitionezi, dar suna cu adevarat ciudat sa nu incerci sa le si protejezi ca atare printr-o investitie minima care le poate asigura securitatea, nu-i asa?

Producatorii de telefoane mobile inteligente incearca in ultimii ani sa le ofere o structura cat mai solida fara a le afecta esteticul, dar sansele ca acest deziderat sa se implineasca in urmatorii ani sunt minime. Un telefon care arata foarte bine va fi mereu expus riscului, la fel cum un telefon suficient de rezistent poate fi supus erorilor neprevazute ale proprietarului si automat pasibil de zgarieturi, lovituri puternice sau defectiuni tehnice cauzate de cazaturi sau alte socuri. Mai toti specialistii sugereaza, tacit sau nu, achizitionarea de huse de telefon, tinand cont ca acestea elimina in proportie de 88% (conform unui studiu britanic prezentat de The Verge) riscul distrugerii unui smartphone.

Ce husa de telefon alegem in 2017?

In zilele noastre, cateva telefoane performante beneficiaza de protectia impotriva apei (asa numitele smartphones waterproof), insa marea majoritate a smartphone-urilor din 2016 si 2017 nu vor avea parte de aceasta protectie. Daca vrei sa aflii ce se poate intampla atunci cand smartphone-ul tau intra in contact cu apa, daca vrei sa stii care sunt urmarile si daca vrei sa stii cat de daunatoare poate fi apa pentru partea interioara si uneori chiar exterioara a unui telefon, nu pregeta in a cauta clipuri demonstrative de acest tip.

Huse pentru iPhone

Huse pentru iPhone

Vei observa ca doar o carcasa de protectie te poate salva pentru ca in ciuda faptului ca smartphone-ul tau se prea poate sa nu sufere efecte imediate dupa contactul cu apa, in foarte scurt timp va intampina probleme foarte mari. Recomandarile specialistilor in domeniu referitoare la huse si caracase de protectie pentru smartphone sunt absolut normale. Poti observa opiniile specialistilor internationali care nu fac reclama produselor unei anumite companii, ci pur si simplu incearca sa explice importanta acestor echipamente pentru siguranta unui smartphone. Daca este interesat de huse pentru telefon de cea mai buna calitate, site-ul nostru iti sta la dispozitie cu o gama variata de produse si accesorii de ultima generatie, toate calibrate intr-un raport calitate-pret decent pentru piata din Romania. Ne-am propus inca de la infiintarea CatMobile Accesories sa aducem romanilor produse de cea mai buna calitate, dar in acelasi timp sa nu umflam artifical preturile. Buna noastra intentie a fost rasplatita in ultimii doi ani de catre clientii nostri, care au inteles ca politica noastra vizeaza in primul rand satisfactia clientelei noastre. Si totusi, inainte de a cumpara o husa pentru orice telefon, este obligatoriu sa-ti faci bine temele de-acasa. In ce sens?

In primul rand citeste foarte mult despre acest subiect. Citeste foarte multe despre telefonul tau, indiferent de model, despre plusurile si minusurile sale, despre punctele sale forte si slabiciunile pe care le are. Simtul calitatii si responsabilitatii te vor face mult mai atent la detalii. Nu te teme de preturi! Spre exemplu, stiai ca o husa de cea mai buna calitate pentru iphone 7 poate costa doar 35 de lei? Si nu orice husa iphone 7! O husa special construita pentru acest model de telefon, care acopera perfect spatele telefonului, dar si lateralele sale, protejandu-l astfel impotriva uzurii specifice si a eventualelor zgarieturi sau lovituri. In plus, husa iphone 7 despre care vorbim si pe care o poti achizitiona si de pe site-ul nostru nu permite alunecarea, iar tu vei avea acces rapid la tot ceea ce inseamna butoane si accesorii fara sa fie necesar sa o inlaturi. Policarbonatul cauciucat este ideal pentru acest model de telefon din foarte multe motive, insa in plus asigura un plus de estetica la care nu te-ai fi asteptat. Iar acesta este doar un simplu exemplu, nu te vom incarca cu alte detalii. Important este ca acum, si in Romania, ai sansa se beneficiezi de cea mai buna calitate la cele mai mici preturi pentru huse de telefoane de orice tip.

Conform unui studiu realizat in decembrie de celebra companie NPD Group, 73.5% dintre proprietarii de smartphones din intreaga lume isi achizitioneaza huse pentru telefoanele lor. Acest detaliu era valabil in anul 2013, pentru ca in ultimii trei ani, acest domeniu de activitate a capatat si mai multi adepti. Cele mai bine vandute huse de telefon sunt husele iphone si husele Samsung, adica exact cele destinate primilor doi producatori mondiali de smartphone. Conform aceluiasi studiu, preturile la nivel mondial pentru husele si carcasele destinate acestor produse ale celor mai reprezentative branduri mondiale sunt medii, dar foarte mici in comparatie cu preturile telefoanelor. Aceasta filosofie am incercat sa o aplicam si noi la Catmobile, site-ul unde gasesti cele mai noi accesorii de pe piata pentru smartphone-ul tau, cele mai calitative si cele mai accesibile. Verifica oferta noastra si nu uita ca stim sa ne fidelizam clientii. Daca vrei sa afli cum, te asteptam sa ne contactezi.