Stiri

21 aprilie 2017, data lansarii pentru Samsung Galaxy S8?

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Chiar daca in urma cu cateva saptamani s-a vehiculat ca data de lansare a Samsung Galaxy S8, ziua de 29 martie, noi informatii culese de presa britanica anunta ca varful de gama al companiei sud-coreene ar urma sa apara aproape cu o luna mai tarziu. Conform The Guardian, Samsung Galaxy S8 va fi scos la vanzare incepand cu 21 aprilie 2017 anunta celebrul cotidian britanic, care citeaza surse de incredere.

Samsung Galaxy S8 specificatii

Acelasi cotidian afirma ca Samsung Galaxy S8 va avea parte de o lansare spectaculoasa si va avea de asemenea doua versiuni, una dintre acestea urmand a fi ceva mai mare ca dimensiuni. In schimb, ambele tipuri de Samsung Galaxy S8 vor beneficia de „iris scanner” si de un design particular, nu cu mult schimbat, dar cu siguranta mai luxos. In comparatie cu editiile de anul trecut ale Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge (proaspat beneficiar de update la Android 7.0 Nougat), noile modele vor cantari ceva mai mult (sursa neconfirmata inca) dar per total vor fi mai mici, pastrand in schimb ecranul impresionant si larg. De altfel, Samsung Electronics se pare ca n-a putut sa-si imprime logoul S8 pe partea din fata a smartphone-ului tinand cont de dimensiunile display-ului si de spatiul mic ramas atat in partea de sus, cat si in partea de jos a terminalului.

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

Senzorul de amprenta, anunta The Guardian, va fi prezent pe partea din spate ca urmare a acelorasi „probleme” ceea ce va reprezenta o premiera pentru smartphone-urile de tip high-end de la Samsung. Mufa pentru casti nu a fost inlocuita complet, in timp ce camera principala va oferi utilizatorilor numeroase imbunatatiri. Ea va avea o calitate a imaginii mult mai buna, o performanta superioara in conditii de iluminat scazut precum si o viteza de executie mai mare. „Incomparabil mai mare” ca sa citam exact presa britanica, detaliu care vorbeste de la sine despre calitatea noului sistem de camere Samsung,

In principiu, Samsung Galaxy S8 va beneficia de 64 GB spatiu de stocare, suficient de mult pentru a garanta functionalitatea exacta a procesorului sau. Slotul pentru carduri microSD ramane o constanta, in timp ce mufa USB Type-C va putea fi folosita pentru „fast charging”. Inca nu exista o confirmare oficiala sau macar „pe surse” pentru mult discutatul asistent Bixby. Ieri am discutat despre faptul ca noul model iPhone 8, flagshipul celor de la Apple, ar putea avea un nume complet neobisnuit: iPhone X. Ei bine, Samsung vine si ea din cate se pare cu o propunere surprinzatoare. Noul Samsung Galaxy S8 nu-si va schimba denumirea, dar va beneficia de o extensie denumita DeX, care permite smartphone-ului sa se conecteze la un monitor sau la keyboard si sa ruleze precum un computer normal. Alte informatii despre noul flagship al Samsung Electronics (oferta de huse Samsung Galaxy S8) vor aparea in curand, astfel ca noi suntem pregatiti sa va tinem la curent.

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes