Stiri

Cum vor arata telefoanele Sony in 2018

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Va anuntam in septembrie ca cei de la Sony se pregatesc sa renunte la design-ul patratos cu care ne-a obisnuit in ultimii ani. Intr-o informatie confirmata de Directorul General al Sony pentru zona India, Kenichiro Hibi, compania anunta in urma cu aproape trei luni: “Am implementat un anumit concept in care credem si care va fi valabil atat timp cat seria Xperia este disponibila pe piata. Asta nu inseamna ca nu suntem deschisi catre nou. Intentionam sa lansam o noua generatie de produse importante si va puteti intr-adevar astepta la un design complet diferit pe noile dispozitive”.

Cum vor arata telefoanele Sony in 2018

Iata ca aceste informatii incep sa prinda din ce in ce mai mult contur, iar producatorul japonez este pe cale sa renunte la design-ul OmniBalance cu care eram obisnuiti. Telefoanele Sony din gama Xperia ar putea arata in sfarsit conform trendului pietei.

Sony

In presa, au scapat cateva imagini care arata doua telefoane care foarte probabil in acest moment sunt doar niste machete de prezentare, dar care ar putea descrie fidel design-ul viitoarelor flagship-uri ale companiei nipone.

Nu detinem momentan informatii legate de aceste produse si nici nu stim daca Sony Corporation se pregateste sa lanseze doua telefoane diferite bazate pe acest tip de design sau va alege in cele din urma unul dintre acestea.

Telefoane Sony (1)

Cert este ca producatorul pare decis de aceasta data sa faca schimbari!

Cel putin din punctul de vedere al autorului, aceste doua mechete subliniaza un design mult mai atractiv si mult mai aproape de cerintele pietei din 2017. Foarte probabil viitoarele telefoane nu vor avea butoane fizice in partea frontala (ceea ce nu am putea spune ca reprezinta neaparat o noutate) dar vor avea in schimb camere foto duale. De remarcat si splendidul design de pe spatele terminalelor, unde putem descoperi si logo-ul Xperia.

telefoanele Sony

Telefonul din partea stanga arata intr-adevar mult mai bine, dar privit din spate, parca pare mai putin evident saltul la noul format, existand oarecum impresia ca telefonul este in continuare unul patratos. Ramane de vazut cat de reale sunt aceste imagini cu posibilele telefoane din gama Xperia si promitem sa revenim cu detalii despre ele in perioada urmatoare, cand foarte probabil vor iesi la suprafata mai multe informatii legate de ele.

Summary
Cum vor arata telefoanele Sony in 2018
Article Name
Cum vor arata telefoanele Sony in 2018
Description
Telefoanele Sony vor avea un format complet diferit din cate se pare de la anul. Vezi cum ar putea arata ele