Cum sa aplici o folie de protectie pentru telefonul tau?

Cum sa aplici o folie de protectie pentru telefonul tau?

Pentru a feri ecranul telefonului de zgarieturi si praf, putem opta pentru montarea unei folii de protectie.
Pentru a aplica o folie de protectie (vezi folii de protectie pentru telefonul tau) pe un telefon mobil este recomandat ca montarea sa se faca intr-o camera aerisita, de preferat pe timpul zilei, pentru a beneficia de lumina naturala. Toata operatia de montare trebuie facuta cu atentie si grija. Veti avea nevoie de un card sau o cartela, dar verificati-le bine sa nu aiba zgarieturi sau lovituri pe margine, intrucat pot zgaria folia.

Cum se pune o folie pe telefon? Tutorial – Blog CatMobile.ro

Pentru inceput desfaceti ambalajul in care vine filmul de protectie. Inauntru veti gasi, pe langa folie de protectie si o laveta cu microfibre, pe care o veti folosi pentru curatarea display-ului. Incepeti sa curatati display-ul telefonului folosind o carpa umeda, este de preferat sa folositi spirt sau alcool tehnic, pentru a indeparta orice urme lasate de degete, praf sau eventual de urmele lasate de vechea folie.

Cum se aplica folia de protectie fara bule pe un ecran de telefon, tableta sau altele - Cum sa | Blog CatMobile.ro

Dupa ce ati curatat ecranul, tineti-l in lumina in asa fel incat sa puteti observa si cele mai mici particule de praf. Folosind laveta cu microfibre, indepartati aceste particule, dar aveti grija: stergeti numai intr-o singura directie. Este bine sa inchideti telefonul, deoarece pot fi apasate din greseala butoanele acestuia in timpul montajului sau puteti primi un apel, fapt ce poate compromite tot montajul.

Instructiuni pentru aplicarea folie din sticla securizata | Tutorial – Blog CatMobile.ro

Acum sa trecem la folie: veti observa intr-unul din colturile acesteia doua etichete, numerotate cu 1 respectiv 2(in unele cazuri vor fi in doua culori: rosu si albastru). Dezlipiti partea aferenta etichetei cu numarul 1, partial, si asezati-o pe telefon, avand grija sa o incadrati corespunzator.

Lipire folie protectie pe telefon - Cum sa | Blog CatMobile.ro

In continuare dezlipiti si resul, iar folia se va aseza usor pe display. Folositi cardul pentru a “masa” suprafata, indepartand bulele de aer. Dupa ce a fost terminata si aceasta operatie, dezlipiti partea cu eticheta numarul 2.

Procedeul este identic si pentru foliile care se aplica pe spatele telefonului, dar si pentru sticla securizata. In cazul in care particule de praf raman intre ecran si folie, nu va speriati: se poate rezolva foarte usor. Tot ce trebuie sa faceti este sa dezlipiti folia, pana in zona “afectata”.

Instalare Folie de Protectie - Tutorial Gsm | Blog CatMobile.ro

Pregatiti o bucata de banda adeziva, pe care o veti lipi pe folie, peste praf. Adezivul scotch-ului va “prelua” praful, lasand folia intacta, fara a-i afecta proprietatile.

…. citeste si

Summary
Article Name
Cum sa aplici o folie de protectie pentru telefonul tau?
Description
Pentru a aplica o folie de protectie este recomandat ca montarea sa se faca intr-o camera aerisita, de preferat pe timpul zilei, pentru a beneficia de lumina naturala
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo

No Responses

Lasă un răspuns