Stiri, Tutoriale

Cum sa asculti Youtube cu ecranul smartphone-ului inchis

Home  »  Stiri  »  Tutoriale

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cum sa asculti Youtube cu ecranul smartphone-ului inchis (2)

Cum sa asculti Youtube cu ecranul smartphone-ului inchis

Cum sa asculti Youtube cu ecranul smartphone-ului inchis este una dintre marile dileme la care sunt supusi utilizatorii de telefoane cu Android. YouTube este cea mai populara aplicatie din lume pentru toti cei care doresc sa asculte muzica si nu ne referim aici doar la telefonul mobil. Am inclus si noi aceasta aplicatie arhicunoscuta intr-un Top 10 aplicatii Android pentru muzica, pentru ca stim cat de apreciata este de catre voi toti.

Acest detaliu nu poate fi insa considerat un secret, insa la intrebarea „cum sa asculti Youtube cu ecranul smartphone-ului inchis?” raspunsul pare sa fie intr-adevar un secret. Exista destule solutii in mediul online care intr-un final se demonstreaza a fi mai mult sau mai putin utile, dar din nefericire, nervii posesorilor de telefoane Android au anumite limite.

Ma numar si eu printre ei si trebuie sa recunosc sincer ca am intampinat aceasta problema o perioada destul de lunga. Desigur, pana in clipa cand am aflat care este cea mai buna metoda prin care am aflat cum sa asculti Youtube cu ecranul smartphone-ului inchis.

Cum sa asculti Youtube cu ecranul smartphone-ului inchis?

Cel mai mare si mai renumit serviciu de streaming online din lume, Youtube nu permite utilizatorilor sa asculte un videoclip postat pe aceasta retea, fara ca aplicatia sa fie afisata pe ecranul smartphone-urilor.

Asta inseamna ca utilizatorii Android nu pot face nimic altceva cu dispozitivul in timp ce asculta cel mai recent clip al trupei sau canteretului/ei favorite. Daca vrei sa asculti YouTube in timp ce mergi linistit pe strada vei avea o noua problema, pentru ca fie va trebui sa o faci tinand telefonul in mana (ceea ce se demonstreaza a fi super incomod), fie vei incerca sa-l tii cumva in buzunar (ceea ce nu este neaparat incomod, dar va fi fara indoiala inutil, pentru ca ecranul telefonului ramane deschis, altfel, YouTube, nu ruleaza).

Daca tot vei putea asculta muzica preferata, creaza experinta perfecta, ascultand la Casti audio Bose QC35 II, Wireless, Noise cancelling, Microfon, Negru.

Mai mult decat atat, YouTube nu va permite sa va jucati, sa va verificati email-ul, sa cititi ultimele stiri ori sa rasfoiti retelele dumneavoastra de socializare preferate. In momentul in care ati facut pasul spre o alta aplicatie in timp ce melodia dumneavoastra preferata ruleaza pe YouTube, furia va cuprinde instantaneu, pentru ca serviciul de streaming online se va opri. Pentru a afla cum sa asculti Youtube cu ecranul smarphone-ului inchis, ramaneti alaturi de noi. Avem doua metode pentru dumneavoastra:

Metoda 1: Aplicatiile testate, care redau YouTube in fundal

Este vorba de fapt despre un pop-up,foarte cunoscut si destul de popular la nivel global. Aplicatia gratuita se numeste Awesome Pop-up Video si o puteti gasi in Magazin Play.

Cum sa asculti Youtube cu ecranul smarphone-ului inchis

Dupa ce o veti instala si accepta permisiunile pe care vi le solicita, veti putea asculta muzica pe YouTube in acelasi timp cu monitorizarea sau utilizarea altor aplicatii de pe smartphone-ul dumneavoastrra. Cand veti deschide prima data aplicatia Awesome Pop-up Video veti fi intampinati cu un mesaj prin care vi se solicita sa activati Video Pop-Up pentru a accesa si alte aplicatii. Mergeti la Setari si apasati pe comutare pentru a activa permisiunea respectiva. Apoi, reveniti la aplicatie si veti putea sa o utilizati fara prea mari probleme. Aplicatia Awesome Pop-Up Video este disponibila aici.

Exista si o alta aplicatie disponibila care foloseste aceeasi metoda. Aplicatia se numeste Touch Lock – Touch Blocker si va permite sa blocati ecranul telefonului chiar daca YouTube-ul ruleaza in continuare. Aceasta aplicatie este destinata in mod normal parintilor care-si protejeaza telefoanele scumpe de manuta copiiilor, insa are un efect excelent si in cazul in care doriti sa asculati YouTube cu ecranul telefonului blocat. Puteti descarca aceasta aplicatie de aici.

Cum sa asculti Youtube cu ecranul smartphone-ului inchis (3)

Metoda 2: Cum sa asculti Youtube cu ecranul smartphone-ului inchis pe Android

E chiar mai simpla decat v-ati fi gandit vreodata! Am ajuns la punctul cheie care-ti dezvaluie cum sa asculti Youtube cu ecranul smartphone-ului inchis pe Android. N-am descoperit-o la timp, dar e mai bine mai tarziu, decat niciodata 🙂

Am aflat cum sa asculti Youtube cu ecranul smartphone-ului inchis dintr-o intamplare, iar in momentul de fata, functioneaza perfect. Va puteti folosi de browser-ul clasic Google Chrome, pe care daca nu-l aveti in handset-ul vostru Android il puteti gasi oricand in Magazin Play.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa-l deschideti si sa tastati in bara de cautare www.YouTube.com. Va puteti chiar autentifica folosindu-va de contul personal Google, pentru ca eventualele play-list-uri sa va fi la indemana. In partea din dreapta sus a Google Chrome, mergeti la optiuni si selectati „Versiune site desktop” sau „request desktop site”.

Cum sa asculti Youtube cu ecranul smartphone-ului inchis (4)

Apoi rulati melodia sau show-ul online pe care il cautati si…puteti inchide ecranul telefonului dumneavoastra. Redarea clipului va continua, iar dumneavoastra veti utiliza aplicatia YouTube pe smartphone la fel ca si pe laptop sau PC.

Summary
Cum sa asculti Youtube cu ecranul smartphone-ului inchis
Article Name
Cum sa asculti Youtube cu ecranul smartphone-ului inchis
Description
Afla din acest articole care sunt cele mai bune metode ce-ti dezvaluie cum sa asculti Youtube cu ecranul smartphone-ului inchis
Author
Publisher Name
Catmobile
Publisher Logo