Stiri

Cum sa citesti mesajele sterse de pe WhatsApp

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

WhatsAppWhatsApp a lansat un serviciu nou prin care acum se pot sterge (in 7 minute) mesajele deja expediate in aplicatie. Potrivit unei informatii din presa internationala se pare ca destinatarul poate inca accesa mesajele deja sterse, destul de usor.

In schimb, spaniolii de la Android Jefe relateaza ca utilizatorii care folosesc telefoane cu Android 7.0 Nougat sau Android 8.0 Oreo, pot descarca o aplicatie terta numita Notification History (Istoricul Notificarilor), aplicatie disponibila in Magazin Google Play. Ce inseamna asta? Practic, totii utilizatorii care vor folosi aceasta aplicatie vor putea sa vada mesajele pe care le-au expediat si ulterior sters.

Aceasta aplicatie este una destul de cunoscuta pentru iubitorii de Android si permite in principiu sa vizualizati jurnalul de notificari Android. Aceasta este teoretic metoda prin care utilizatorii pot recupera aceste mesajele sterse.

Dar, exista cateva detalii de care majoritatea utilizatorilor va trebui sa tina cont. Spre exemplu, doar mesajele text pot fi vizualizate odata ce au fost sterse, nu insa si videoclipurile sau fisierele media sterse.

In alta ordine de idei, trebuie mentionat faptul ca aplicatia functioneaza doar atunci cand un utilizator a primit o notificare.

Nu in ultimul rand se pare ca se pot vedea numai primele 100 de caractere ale mesajului. De regula, jurnalul de notificari stocheaza informatiile pentru cateva ore.

Bucura-te de mesaje cu cei dragi pe Telefonul mobil Samsung Galaxy Note 10 Plus, Dual SIM, 256GB, 12GB RAM, 4G, Aura Black.

Cum sa folosesti aplicatia Notification History

Pasul 1: Downloadeaza aplicatia din Play Store

Pasul 2: Gaseste iconita WhatsApp cu numele persoanei si apasa pe ea

Pasul 3: Vei putea observa un mesaj de tip android.txt. De aici, utilizatorii pot vizualiza mesajele deja sterse.

 

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
2.5 based on 8 votes