How To, Stiri

Cum citesti mesaje pe WhatsApp fara ca expeditorul sa stie

Home  »  How To  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cum citesti mesaje pe WhatsApp fara ca expeditorul sa stie? N-am absolut niciun dubiu ca macar o data in viata te-ai intrebat asta. Trebuie sa recunosc intr-un moment de atipica sinceritate ca si mie mi-a trecut prin cap aceasta intrebare de multe ori, pana cand am aflat raspunsul. Iar raspunsul nu este deloc unul flecar, nici macar complicat. Ramai alaturi de noi si afla din acest articol, cum citesti mesaje pe WhatsApp fara ca expeditorul sa stie.

Asadar … Cum citesti mesaje pe WhatsApp fara ca expeditorul sa stie?

Cum citesti mesaje pe WhatsApp fara ca expeditorul sa stie (2)Daca nu-ti doresti ca altii sa vada ca ai vazut mesajul pe care ti l-au trimis pe WhatsApp, nu trebuie sa te ingrijorezi. Avem o solutie pentru tine. Se prea poate ca uneori, efectiv sa nu ai timp sa raspunzi unor prieteni, dar in acelasi timp sa fii curios ce ti-au scris si sa nu-ti doresti ca acestia sa se supere pe tine. La fel de posibil e ca in alte randuri, sa nu vrei sa raspunzi unui admirator (sau admiratoare 🙂 ), dar sa fii la fel de curios sa vezi ce scrie in acel mesaj. Pentru unii, sentimentul de jena poate fi dominant in acele momente si indubitabil isi pun intrebarea: cum citesti mesaje pe WhatsApp fara ca expeditorul sa stie?

Sau mai exact, cum sa nu apara acel „seen” la mesajele pe care le receptionezi prin intermediul aplicatiei WhatsApp. Fara „seen” lucrurile sunt mai simple, pentru ca tu, ai putea sa vezi ce scrie in mesaj, fara ca expeditorul sa fie constient ca ai facut asta. Evident, lucrurile se pot regla direct din aplicatie, dar in acel context, nu vei mai putea nici tu sa vezi cand unul dintre interlocutorii tau, vede sau nu mesajul. Problematic, nu?

Una dintre solutiile mai complicate ar putea fi folosirea „modului avion”. Mai exact, activarea lui, citirea mesajului respectiv, inchiderea tuturor aplicatiilor din fundal si repornirea telefonului in modul normal. Da, aceasta este una dintre solutiile la intrebarea cum citesti mesaje pe WhatsApp fara ca expeditorul sa stie?. Dar, avem si la indemana si o alta solutie mult mai simpla.

Instaleaza aceasta aplicatie! Unseen – No Last Seen creata de cei de la PEGI este o aplicatie sigura, o gasesti oricand in Magazin Play si poate fi instalata gratuit sau achizitionata intr-o formula si mai complexa, fara reclame. Recenziile ei sunt foarte bune, peste 40 de mii de oameni exprimandu-se cu privirea la aplicatia Unseen – No Last Seen. Ce face ea si cum citesti mesaje pe WhatsApp fara ca expeditorul sa stie, folosind-o?

Cum citesti mesaje pe WhatsApp fara ca expeditorul sa stie (3)

 

E foarte simplu: o instalezi, ulterior ii acorzi permisiunile de care are nevoie (enable accessibility) apoi te folosesti de zona setari pentru a alege catre care aplicatie te indrepti. Eu nu am testat-o in Viber, Telegram sau Facebook Messenger, dar pentru WhatsApp mi se pare o solutie excelenta. Partenerul tau de conversatie nu te va putea „depista” prin intermediul „seen” pentru ca mesajele vor intra direct in aplicatia Unseen – No Last Seen.

Summary
Article Name
Cum citesti mesaje pe WhatsApp fara ca expeditorul sa stie
Description
Afla din acest articol cum citesti mesaje pe WhatsApp fara ca expeditorul sa stie ca tu ai vazut deja mesajul