Reviews

Cubot Rainbow review, pret si opinii: Smartphone best-buy

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cubot Rainbow este un terminal extrem de accesibil ca pret, care se poate incadra fara doar si poate in categoria best-buy. Si asta pentru ca smartphone-ul asigura un raport calitate-pret extrem de interesant, despre care vom discuta pe larg, mai jos. De asemenea, arunca un ochi peste Cubot Rainbow review si Cubot Rainbow pret si opinii in articolul care urmeaza

Cubot Rainbow review

Cubot Rainbow este poate cel mai ieftin smartphone care ruleaza pe Android 6.0 Marshmallow si care este capabil sa asigure utilizatorului o experienta care depaseste nivelul decent. Terminalul beneficiaza de un display de 5 inch cu rezolutie 1280×720 pixeli, propune un procesor MediaTek Quad Core de 1.3 Ghz pe 1 GB RAM plus 16 GB spatiu de stocare. Cubot Rainbow include un slot pentru cardurile microSD (vezi carduri microSD), slot prin care memoria Flash a telefonului poate fi extinsa. Dual sim-ul Cubot Rainbow propune o experienta 3G excelenta, garanteaza imagini clare si precise prin intermediul celor doua camere de 13 respectiv 8 megapixeli si este sustinut de un acumulator de 2200 mAh.

Cubot Rainbow pret si opinii

Cubot Rainbow are un design placut si atragator, dar ceea ce-l face cu adevarat special este faptul ca poate fi extrem de usor manevrat cu o mana. Latimea sa de 72 de centimetri ii valorifica din plin capacitatea, pentru ca utilizatorul il poate controla cu un deget in proportie de 40-45%. Un alt plus il reprezinta materialele pe care producatorul le-a folosit la constructia telefonului. Spre exemplu, datorita texturii capacului, acesta devine stralucitor similar culorilor metalizate si asigura o prindere mai buna pentru a nu fi scapat in timpul utilizarii. In ceea ce priveste performantele sale tehnice, s-ar putea sa aveti surpriza ca la inceput acest smartphone sa se miste mai greu, insa in timp lucrurile vor evolua normal. Cubot Rainbow ruleaza bine Android 6.0 iar viteza de procesare este mai mult decat decenta. Partea pozitiva este ca in ciuda memoriei de 1 GB RAM, telefonul nu se blocheaza, cu toate ca veti descoperi un usor lag. Camerele sale foto sunt usor accesibile, nu prezinta probleme in momentul in care incercati sa intrati in ele pentru a efectua poze. Capitolul poze insa nu este unul stralucitor care sa recomande Cubot Rainbow drept un smartphone excelent. Cu toate acestea, camera principala de 13 megapixeli impune precizie, calitate si claritate in special pe timpul zilei. Probleme mici in ceea ce priveste nivelul de calitate al pozelor apar la camera frontala, care pe hartie beneficiaza de un senzor de 5 megapixeli, dar in realitate pozele par facute cu un aparat inferior. Un alt minus vine de la acumulatorul de 2200 mAh care prin utilizarea masiva a telefonului se descarca aproape complet intr-un timp record. E drept, nu este deloc recomandat la un asemenea telefon sa incerci toate aplicatiile de la browsing, foto, convorbiri pana la poze si jocuri intr-un interval scurt de timp. Pretul de vanzare al Cubot Rainbow difera de la magazin la altul, cauta cel mai bun pret aici. Pentru un smartphone cu ecran de 5 inch IPS HD, 1 GB RAM si 16 GB spatiu stocare, pretul este unul excelent, indiferent de micile probleme pe care Cubot Rainbow le ridica, dar care trec drept probleme normale.

Cubot Rainbow pret si opinii

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 4 votes
Brand Name
Cubot
Product Name
Cubot Rainbow